Castelló reubica en el Recinte de Fires i Mercats actes infantils del 5 de gener

538

Actualitat Diària

El Patronat Municipal de Festes celebrarà en el Recinte de Fires i Mercats els espectacles infantils previstos per a la jornada del 5 de gener de manera complementària al recorregut que realitzaran els Reis Mags durant aqueix dia. L’Ajuntament de Castelló ha optat per reubicar les activitats que estaven previstes a l’esplanada del Palau de la Festa a causa de la previsió de pluges i ampliar el nombre d’espectacles en el Recinte de Fires i Mercats, complint els aforaments que marca la normativa sanitària i amb les mesures de seguretat per a evitar la propagació de la covid-19.

Cal recordar que l’Ajuntament, a través del Patronat Municipal de Festes, ha adaptat la visita dels Reis Mags del 5 de gener a les mesures sanitàries per a contindre la pandèmia. Així, les Seues Majestats recorreran la ciutat amb cotxe durant tota la jornada seguint diversos itineraris, que no seran revelats per a evitar aglomeracions, i sense detindre’s en cap punt de la ciutat. La caravana real, de la qual formarà part una reduïda comitiva formada pels Reis i els patges, anirà escortada per la Policia Local, arrancarà al Grau al matí i continuarà, durant el matí i la vesprada, per la resta de la ciutat. A més, es recomana que els xiquets i xiquetes els saluden des de les seues cases, sempre que siga possible.

De manera complementària, des del Patronat de Festes s’havia previst tres zones d’espectacles infantils que finalment seran reduïdes a dos, després de reubicar els actes de l’escenari de l’esplanada del Palau de la Festa. Així, es mantindrà l’escenari del Grau al matí i la resta d’espectacles es concentraran en el Recinte de Fires i Mercats, on hi haurà passes cada mitja hora, amb aforament limitat i complint la resta de mesures sanitàries davant la covid-19. Hi haurà control d’accés, manteniment de les distàncies de seguretat, ús de màscares i de gel hidroalcohólic.

Després d’aquesta modificació, l’espectacle infantil del Grau, en la zona del port, es manté a les 10.00 hores, mentre que en el Recinte de Fires i Mercats hi haurà diverses sessions durant tot el dia (cada mitja hora en lloc de cada hora) d’11.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

Per a poder assistir a aquests espectacles és obligatòria la reserva prèvia de plaça, que es podrà fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló (www.castello.es) a partir de les 9.00 hores del dimarts 29 de desembre. L’enllaç s’habilitarà en l’apartat de Festes. Cada reserva podrà ser d’un màxim de tres persones (un adult i dos xiquets) o un mínim de 2 persones (un adult i un xiquet, ja que tots els menors han d’anar acompanyats). En el moment de la reserva prèvia, es podrà seleccionar l’hora i la ubicació.

La programació estarà subjecta a l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací