Castelló posarà en valor l’entorn agrari en el concurs de fotografia del Calendari Natural

443

Actualitat Diària

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló prioritzarà l’entorn agrari municipal en la XII edició de fotografia del Calendari Natural 2022 per a posar en valor les polítiques de reactivació agrària del Parc Agrari.

“El nou Pla General protegeix per primera vegada 22,5 milions de metres quadrats de sòl agrari i posa els fonaments per a recuperar la nostra horta. La pandèmia, a més, ha demostrat la importància d’impulsar formes de producció i comercialització de proximitat per a garantir la nostra sobirania alimentària i millorar la rendibilitat del sector”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que afegeix que la regidoria està dissenyant un pla de reactivació agrària i que, al respecte, incidirà en el concurs de fotografia del Calendari Natural a projectar els valors “de la nostra horta”.

Aquesta iniciativa ha complit enguany la seua XI edició i va nàixer amb l’objectiu de promocionar els enclavaments naturals de Castelló. Dotze imatges del terme municipal il·lustren els mesos de l’any. El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, va entregar els premis del Calendari Natural 2021 el passat 22 de desembre. Les fotografies guanyadores i que componen el calendari es podran veure des d’aquest dimarts en les xarxes socials i en el web de l’Ajuntament de Castelló.

La fotografia premiada del Calendari de 2021 ha sigut la de María Ángeles Puig de l’Óssa, amb el títol Flores de Primavera i correspon al mes de juny. Altres guardonats han sigut Ivan Agut Meseguer, Xavier Ripollés Ballester, Javier Gozalvo Sidro, Rosana Ballester Forcada i Paula Ripollés Ballester.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací