Castelló obre a la participació ciutadana l’aportació d’idees per a una nova edició de ‘Decidim’

839

Garcia afima que “els Pressupostos Participatius són una ferramenta bàsica per transformar Castelló a través de les propostes que ens aporta la ciutadania”

Actualitat Diària

El vicealcalde i regidor de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia ha presentat hui la nova edició dels Pressupostos Participatius per al 2019. “Aquest any els pressupostos comptaran amb un total d’1.650.000 € per portar a terme les propostes guanyadores de Decidim 2019, la plataforma a través de la qual més d’11.000 persones han participat en la millora de la nostra ciutat” ha explicat Garcia.

“Els Pressupostos Participatius són una ferramenta bàsica per transformar Castelló a través de les propostes que ens aporta la ciutadania i que han millorat la qualitat de vida de la ciutat” ha exposat l’edil, “propostes com els canvis en infraestructures d’eficiència energètica, reformes en les escoles i els seus patis han estat algunes de les propostes de més impacte per a la ciutat” ha afirmat.

Aquest any el portal web Decidim presenta uns ajustos per facilitar l’accessibilitat a qualsevol persona que vulga participar en l’aportació d’idees i “quines han de ser les prioritats de l’Ajuntament a l’hora de millorar i transformar la ciutat” ha manifestat el vicealcalde, Ignasi Garcia.

Així mateix, Garcia ha explicat les dates fixades i els passos a seguir per a la presentació de propostes i exposició dels resultats per als pressupostos Decidim 2019.

Des d’avui fins al 4 de març a les 14h es podran presentar les propostes a través del web decidim.castello.es, a continuació del dia 5 de març fins al 22, s’organitzarà una jornada de millora de les propostes per realitzar suggeriments als projectes presentats. Seguidament, de l’1 d’abril fins al 15, es donarà el suport a les propostes i a continuació, s’avaluaran les mateixes entre els dies 16 d’abril i 21 de maig. Finalment, del dia 10 de juny al 25 del mateix mes es realitzaran les votacions de forma telemàtica, a través del web decidim,castello.es, en acabar les votacions s’obtindran els resultats ordenant les propostes de major a menor votació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací