Castelló i l’aeroport reforcen la seua aliança per a promoure l’activitat turística

391

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut hui a l’Ajuntament a la nova directora de l’aeroport de Castelló, Blanca Marín, en la que és la seua primera visita institucional després del seu recent nomenament al capdavant de la infraestructura aeroportuària de la província. La trobada ha servit per a posar en comú projectes estratègics i promoure així l’activitat en matèria turística, logística i industrial.

“Cal aprofitar les sinergies entre la ciutat i l’aeroport per a avançar en reptes comuns de desenvolupament turístic, industrial i logístic”, ha explicat l’alcaldessa. “A Castelló, aqueix futur desenvolupament logístic vindrà propiciat pel nou Pla General que està en l’última fase de la tramitació, i per una estació intermodal que servirà com a palanca de creixement econòmic”, ha apuntat Marco. En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat el paper dinamitzador de l’aeroport com a agent econòmic i social.

Així mateix, Marco ha incidit en la importància que totes dues institucions siguen aliades per a convertir a Castelló, i a tota la província, en un pol d’atracció turístic i empresarial, reforçant així mateix la capitalitat de la ciutat. I en aquesta línia, ha posat l’accent en la importància de promocionar tant a nivell nacional com internacional, les festes i esdeveniments turístics com el ja consolidat Escala a Castelló, aprofitant l’avantatge de comptar amb un aeroport com el de Vilanova.

Per part seua, la directora general de Aerocas ha assenyalat que la reunió “permet estrényer la cooperació entre totes dues institucions per a abordar els reptes comuns que tenim l’Ajuntament de Castelló i l’aeroport”. Blanca Marín ha traslladat a l’alcaldessa que l’aeroport “pretén consolidar-se com un motor de desenvolupament i de dinamització econòmica del territori”. Per a aconseguir aquest objectiu, “Aerocas està implementant una estratègia de diversificació de l’activitat, a fi d’aprofitar totes les potencialitats que ofereix la infraestructura”.

La directora general ha destacat la idoneïtat de treballar de manera coordinada amb l’Ajuntament de la capital en aspectes com la promoció turística, vinculada a les connexions de l’aeroport, o en el desenvolupament dels sectors industrial i logístic. En aquest últim sentit, ha incidit en què Aerocas està tramitant el desenvolupament de la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC), un projecte declarat estratègic per la Generalitat, que porta associada una inversió de 105 milions d’euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací