La campanya per a reactivar la cultura de Castelló entra en la recta final amb 71.925 visualitzacions

630

L’objectiu és impulsar el sector mitjançant activitats familiars, exposicions i actuacions en viu i en línia

Actualitat Diària

La campanya d’estiu impulsada des de la Regidoria de Cultura de Castelló encara la recta final en aquesta segona quinzena d’agost. La programació impulsada pel departament té com a objectiu reactivar l’activitat del sector i les propostes en línia han acumulat 70.925 visualitzacions.

“El públic ha pogut gaudir dels concerts i del teatre amb totes les garanties sanitàries i tant el grups i artistes com les companyies de Castelló han tornat a mostrar les seues produccions gràcies a les possibilitats que ens ofereix la difusió a la xarxa”, com ha explicat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz.

Pel que fa al cicle Musi’CS, concebut per a donar suport a les bandes de la ciutat i crear una plataforma de promoció, el públic encara pot gaudir dels concerts de Criptozoos, previst per a divendres 21 d’agost, i d’Annacrusa, grup tancarà el cicle divendres 28 d’agost amb la presentació de les cançons més potents de “Duelo”. L’escenari virtual de ‘Teatre a un Clic’ va tancar el teló dijous passat, després de presentar el públic les obres de Teatre de l’Home Dibuixat, Teatre de Caixó, Conino Gurillo, Teatro Pho, La Ravalera, Splai Teatre i Cebé Produccions.

El MUCC ofereix visites teatralitzades al Grau de Castelló (27 d’agost i 11 de setembre) i al Castell Vell (18 de setembre i 8 novembre i 15 de novembre ), a més de l’Itinerari ‘Dones Immortals’ (22 d’agost, 12 i 26 de setembre i 10 d’octubre) al cementiri de Castelló. Per a totes aquestes activitats cal reservar plaça, encara que la visita és debades. També continuen durant aquest mes les activitats del Planetari amb els planetallers, les projeccions, les exposicions i les observacions de les estreles cada nit de dimecres.

A la programació se sumen les diferents exposicions que s’inauguraran durant el mes. Un bon exemple és ‘Sentiments. A flor de pell’, on cinc artistes presenten el seu imaginari plàstic nascut en temps de la covid en una mostra a l’aire lliure en la plaça Hort dels Corders. També es pot visitar ‘Tierra de sueños’, una sèrie d’imatges que la fotògrafa Cristina García Rodero va fer a l’Índia per a mostrar sense complexos la singularitat i asimetria del món rural del país. Està oberta al públic al Moll de Costa del Grau fins al 8 de setembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací