Castelló coordina el protocol de seguretat per al nou cicle d’oci al Grau ‘Mar de Sons’

646

Actualitat Diària

Les oficines de l’Autoritat Portuària han acollit una reunió de coordinació per a fixar el protocol de seguretat per al desenvolupament de la nova proposta d’oci al Grau aquest estiu, el cicle de concerts Mar de Sons i Mar d’Humor, que acollirà el Real Club Nàutic de Castelló del 30 de juliol al 17 d’agost. En la trobada ha participat el regidor de Seguretat Pública i Emergències de Castelló, Omar Braina, al costat de responsables de Policia Local, Bombers i Protecció Civil, Cos Nacional de Policia, Policia Portuària, Real Club Nàutic de Castelló, Autoritat Portuària i els responsables de l’empresa promotora Music Is The Answer.
“La seguretat de l’esdeveniment es complementarà amb els protocols i mesures marcades per les autoritats sanitàries derivades de la covid-19 per a la protecció de la salut dels assistents i de l’organització”, ha explicat el regidor de Seguretat Pública i Emergències. “Castelló acollirà a grans artistes del panorama nacional i internacional, que contribuiran a la dinamització turística i a sumar una nova proposta d’oci per a aquest estiu excepcional, durant el qual continuem apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva, per a gaudir de cicles com aquest al costat de la mar amb garanties de seguretat”, ha apuntat l’alcaldessa, Amparo Marco.
L’espai que acollirà els concerts i els monòlegs estarà dividit en sis zones diferents degudament identificades i les localitats estaran assignades. A més, hi haurà senyalització en el sòl amb fletxes que indiquen els recorreguts a seguir amb la finalitat d’evitar aglomeracions. En l’entrada al recinte es col·locaran detectors de temperatura i hi haurà gel hidroalcohòlic. L’ús de mascareta serà obligatori fins que s’arribe a la cadira assignada i recomanable en tot moment.
Aquestes mesures de seguretat seran comunicades abans i durant l’esdeveniment a través de la web del cicle, www.mardesons.com, i s’enviaran comunicacions via email per a reforçar el protocol a complir per part dels assistents. Durant les actuacions, hi haurà senyalística audiovisual a través de pantalles així com per locució abans i després de l’esdeveniment que anirà recordant el protocol.
Mar de Sons inclou huit concerts singulars des del 30 de juliol al 17 d’agost. En el cartell musical figura David Bisbal (12 d’agost), Mclan (31 de juliol), Miguel Poveda (17 d’agost), Los Secretos (5 d’agost), Pablo López (14 d’agost), Lola Índigo (8 d’agost), Nil Moliner (30 de juliol) i Sofia Ellar (6 d’agost). A més, el cicle deixa espai per a artistes emergents de l’escena local, com Decajón, Marie Bernete, Sandra Groove i Vitala Dj.
Completa la programació, el cicle Mar d’Humor, que preveu l’actuació dels monologuistes Carlos Latre (13 d’agost), Raúl Antón (7 d’agost) i Enrique Sanfrancisco i Miki Dkai (15 d’agost).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací