Cevisama posa en marxa el gran retrobament sectorial

589

Actualitat Diària

Cevisama arrenca motors per a una edició molt especial. La fira referent de la indústria ceràmica i els seus sectors afins, l’equipament de bany i la pedra natural ha començat la comercialització de la seva pròxima cita, que tindrà lloc del 8 al 12 de febrer en Fira València i serà la primera gran fira internacional al cap d’un any dur per a les empreses, convertint-se en la gran oportunitat per a rellançar les vendes.

Sota el lema “El Retrobament”, Cevisama posa en marxa la seva campanya 2021 amb l’aspiració de consolidar el seu lideratge com a certamen sectorial professional i, sobretot, amb la intenció de servir de revulsiu a la indústria, reforçant-se com a plataforma comercial clau i punt de trobada ineludible entre l’oferta i la demanda.

Segons explica la directora del certamen, Carmen Álvarez, “enguany doblegarem recursos perquè Cevisama sigui una fira rendible per als nostres expositors i atractiva per als nostres visitants; pensem que la nostra cita de febrer serà el gran retrobament sectorial i el moment idoni per a consolidar una volta al mercat amb èxit”.

“Molts clients ens han traslladat ja la seva aposta per Cevisama -no sols la indústria espanyola sinó també la d’altres països- i estem convençuts que reunirem un gran aparador”, afegeix la directora. Un aparador que, a més, tindrà al·licients com la posada en marxa d’activitats entorn de la Capitalitat Mundial del Disseny que ostentarà la ciutat de València en 2022 i l’avantsala de la qual tindrà el seu reflex en Cevisama.

Fira València, Espai Segur
Per a garantir la seguretat de tots els seus clients, Fira València, entitat organitzadora de Cevisama, ha posat en marxa un protocol de seguretat que ja ha estrenat amb èxit en altres certàmens sectorials celebrats aquest mes de juliol, convertint-se en el primer gran recinte firal a Espanya a tornar a l’activitat. El protocol se cenyeix al marc normatiu imposat per l’OMS i ha tingut en compte el treball desenvolupat conjuntament amb l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) i la Unió de Fires Internacionals (UFI). Entre altres mesures, s’ha implantat la digitalització de la informació per a evitar el contacte amb el paper, control de temperatura en els accessos, punts de gel hidroalcohólico, reforç del servei mèdic i de seguretat, nous sistemes de ventilació i neteja i reordenació d’espais per a garantir la distància social.

En definitiva, Fira València es converteix en Espai Segur i Cevisama es perfila com a cita estratègica imprescindible en el moment crucial per a la indústria.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací