Castelló col·labora amb Alcer Castalia per a millorar l’atenció dels malalts renals

1479

Subscriu un conveni amb l’entitat per a finançar les obres d’adaptació i la dotació de l’equipament necessari del nou local

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social i Dependència, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals Alcer Castalia per import de 30.000 euros amb l’objecte de finançar l’execució les obres i l’equipament de les noves oficines de l’entitat.

El regidor delegat de l’àrea, José Luis López, ha destacat que “és una obligació de les administracions públiques recolzar i estar al costat d’entitats com Alcer Castalia que porta anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties renals, per l’adaptació a aqueixa malaltia, per prevenir la insuficiència renal crònica i per sensibilitzar a la societat de la importància de la donació”.

A través del conveni de col·laboració, Alcer Castalia podrà adaptar i rehabilitar el nou local que ha adquirit i dotar-ho de l’equipament necessari per a cobrir les necessitats d’atenció integral soci-sanitària de les persones amb malaltia renal crònica.

L’associació compta cada vegada amb més afectats i familiars que necessiten d’una atenció individualitzada i personalitzada que no pot realitzar-se en el centre actual. Si actualment el nombre de persones ateses és d’aproximadament 300 a l’any, en les noves oficines podran atendre a aproximadament 1.000 entre tots els professionals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací