Un pastís amb sabor a Castelló s’alça amb el triomf en el concurs online de pastissos de Chococas

716

La fira del xocolate, el dolç i la fleca artesana de Castelló ha endolcit el confinament premiant els pastissos de xocolate més dolços

Actualitat Diària

Chococas llançava el passat 24 d’abril en les seues xarxes socials un concurs online de pastissos casolans de xocolate. Les dues elaboracions que més votacions obtingueren fins ahir en els perfils de Facebook i Instagram de Chococas serien les guanyadores.

‘Pastís de xocolate blanc, tomaca i oli d’oliva’ és la que s’ha alçat amb el triomf amb 955 vots entre les xarxes socials d’Instagram i Facebook de Chococas i es premia amb una pastadora Moulinex. Un pastís semifría de xocolate amb un cor de melmelada de tomata de penjar d’Alcalà i un revestiment de xocolate blanc amb AOVE de la varietat Serrana de Espadán d’Altura, amb una base de xocolate belga i ametla. Elaborada amb productes de la nostra terra, sense cap dubte, tot un plaer per al nostre paladar que li atorga un sabor propi de la nostra província.

El segon pastís guanyador, amb 522 vots, i la que guanya una batedora manual Moulinex, porta per títol ‘Per una quarantena amb xocolate’. Es tracta d’una drip cake de 6 capes de bescuit de xocolate negre banyat en almívar de fruits rojos i farcit de crema de xocolate blanc. Està decorada amb *chorretones de xocolate blanc, fruits rojos, xocolate negre i galetes banyades en xocolate blanc. Tal com apunta la participant, una bomba deliciosa de dos xocolates, irresistible per a qualsevol.

Un total de 17 pastissos participants i més de 3.000 vots en 7 dies han fet que el primer concurs on-line de pastissos de Chococas siga tot un èxit.

Serveis Fleca i Kasmani han donat suport a aquest concurs apostant per alternatives d’oci i entreteniment, perquè aquest període de confinament siga el més amé possible. Incentivar i fer costat als seus clients, seguidors i a la ciutadania de Castelló s’ha convertit en uns altres dels seus objectius en temps de la Covid-19.

Sens dubte, un concurs molt llaminer i dolç per a aquests temps de crisis i en els quals la cuina s’ha convertit en una via de fuita i d’entreteniment. Cuinar relaxa i fa que siguem creatius, Chococas us anima que continueu cuinant i endolcint amb les vostres elaboracions, però també al fet que estigueu molt pendents de les seues xarxes socials, ja que continuen preparant sorpreses per a tots els seus seguidors.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací