Castelló amplia el serveri d’atenció psicològica per a persones majors davant l’augment de la demanada originada per la Covid-19

541

Des del passat 1 de maig es prestarà tots els dimecres de 9.00 a 14.00 hores i els divendres de 16.00 a 19.00 hores

Actualitat Diària

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Castelló ha ampliat el servei d’atenció psicològica davant l’augment de la demanda durant l’estat d’alarma per l’emergència sanitària i social per coronavirus. Aquest servei, que es prestava de manera presencial, es va derivar a la via telefònica per a continuar amb l’atenció durant les mesures de confinament. En aquest temps, s’han realitzat 81 atencions a persones majors.

La regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, ha explicat que han duplicat el nombre d’hores d’aquest servei davant l’augment de la demanda i per a garantir que aquest recurs arriba al major nombre possible de persones majors. “El servei d’assistència psicològica de la Regidoria és un dels recursos que més demanda està tenint durant aquests dies, per això hem decidit ampliar el servei per a donar resposta i garantir l’atenció”, ha apuntat Ribera.

Així, s’ha augmentat el servei duplicant el nombre d’hores d’atenció setmanal que, des del passat 1 de maig es prestarà tots els dimecres de 9.00 a 14.00 hores i els divendres de 16.00 a 19.00 hores. “Dupliquem d’aquesta manera el nombre d’hores del servei”, ha detallat Ribera.

Per a sol·licitar aquest servei, cal remetre un correu electrònic a l’adreça oficinadelmayor@castello.es o bé al mòbil de l’Oficina del Major 683 474 785. Una vegada sol·licitat, es fixarà un dia i hora per a la cita telefònica.

El servei d’atenció psicològica a persones majors es ve prestant amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV) que, per part seua, ha posat en marxa dues línies telefòniques d’orientació psicològica per a la ciutadania i per a professionals que atén telefonades de 9.00 a 21.00 hores tots els dies de la setmana. Aquest servei que ha posat en marxa el COPCV al costat de Psicòlegs sense Fronteres i Psicoemergèncias de la Comunitat Valenciana es presta a través de 960450230 per a la ciutadania i del 960 450 231 per als professionals sanitaris, cossos de seguretat i altres intervinents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací