Calp rebrà 190.000 euros del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics

481

Actualitat Diària

El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat el municipi de Calp on ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa de la localitat, Ana Sala.

Herick Campos ha anunciat que “Turisme Comunitat Valenciana assignarà 109.000 euros a Calp del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana”.

Campos ha ressaltat que des de Turisme “hem implementat accions per a inversions en el municipi de Calp amb una suma total estimada per a 2020 de 381.000 euros” i ha explicat que d’aquesta inversió “109.000 euros són de la recent assignació del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics, al que cal sumar la forta inversió per a manteniment de les infraestructures de litoral de més de 200.000 euros, així com altres ajudes tant a l’ajuntament com a empreses de la localitat”.

El director general de Turisme ha destacat que “Calp és un pilar de la nostra oferta turística punt pels recursos que aporta al conjunt del destí Comunitat Valenciana, com al potencial que té quant a places alojativas” i ha afegit que a més “és un referent en matèria de Destinació Turística Intel·ligent, situant-se en el nivell 3 de la Xarxa de DTI-CV”.

Després de la reunió, Herick Campos ha explicat que “avui hem pogut conèixer les propostes turístiques que té previst implementar el municipi” i ha recalcat que “des de la Generalitat continuarem secundant perquè Calp continuï creixent com a destinació turística”.

Així mateix, el Director General ha recordat que “a la Marina Alta, Turisme CV aportarà més de 600.000 euros a través del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics, que esperem que serveixi per a pal·liar el gran esforç que han hagut de realitzar els ajuntaments per a fer front a la COVID-19”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací