Bonig (PP) demana un aplaçament dels impostos per als sectors més afectats per la pandèmia

438

Actualitat Diària

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha reclamat un ajornament d’impostos locals, autonòmics i locals per als sectors més afectats pel COVID mentre duri la pandèmia.

Bonig ha fet aquestes declaracions durant la reunió mantinguda avui amb la Federació d’Empresaris del Camps de Morvedre (ASECAM), que s’emmarca en la ronda de contactes que està mantenint amb el sector empresarial valencià.

Des del Partit Popular, “demanem que no es pugin els impostos, que els ERTE es prorroguin com a mínim fins que s’acabi la pandèmia, que hi hagi dos anys més de manca per als ICOS i que hi hagi una línia d’ajudes de 80 milions per al sector hostaler”.

“Aquesta partida es pot treure del que Puig destinarà a pujar-se el sou i dels 247 milions que incrementarà en quiosquets”, ha assenyalat.

En totes les reunions, ha explicat, “hi ha una constant: tots els empresaris demanen que Puig no pugi els impostos, major col·laboració públic privada i ajudes per part del Consell. És el moment de fer una bona gestió sanitària per a fer una bona gestió econòmica”.

La Presidenta del PPCV ha assenyalat que “estem profundament preocupats perquè hi ha sectors fonamentals com el de l’hostaleria que ahir mateix es va manifestar, i altres com l’oci nocturn o el Turisme als quals ningú atén”.

Així, ha assenyalat que mentre governs del PP aproven mesures ajudar a sectors com l’hostaleria, l’oci nocturn o el Turisme el President de la Generalitat “no ha assumit ni un sol compromís amb aquests sectors, s’ha desentès”.

“Puig encara no ha assumit ni un sol compromís amb ells mentre governs del PP aproven mesures per a frenar els tancaments”. Així s’ha referit a les mesures posada en marxa pel President de Galícia, Alberto Núñez Feijoo o les mesures que ultima Juan Manuel Moreno a Andalusia i que preveuen 660 milions per a l’hostaleria”.

Mentre els governs del PP aproven mesures el Consell de PSPV, Compromís i Podemos “es desentenen”. Així, ha criticat que Puig “s’hagi rentat les mans” amb el sector hostaler i els hagi derivat a la conselleria de Sanitat que “no és competent per a aprovar ajudes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací