Cabanes valora suspendre les festes en honor a la Mare de Déu de Les Santes pel COVID19

909

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Cabanes s’ha plantejat la suspensió de les festes de maig en honor a la Mare de Déu de Les Santes a causa de la crisi sanitària del COVID19 (Coronavirus). Des del consistori s’ha assenyalat que “ja s’han dut a terme totes les gestions i contractacions pertinents per a la realització dels festejos; no obstant això, a causa de la situació sanitària actual cal valorar la possibilitat d’una suspensió”.
L’Ajuntament i el rector local, el pare Albert, estan en contacte continu. Així, en cas que la situació actual continue i continue sent necessari evitar aglomeracions de persones, totes dues institucions, Ajuntament i Església, estan d’acord a suspendre els actes religiosos.
En cas que la suspensió ocórrega, Ajuntament i Església han acordat que, d’una forma o d’una altra, la imatge de la Verge serà traslladada el pròxim 2 de maig de l’Ermita de Les Santes a la parròquia local. En funció de com la situació evolucione i l’Estat d’Alarma ho permetera, els veïns i veïnes podran visitar a la Mare de Déu de Les Santes a l’església del municipi.
L’Ajuntament de Cabanes ha pres la decisió de la possible cancel·lació en benefici i en pro de la salut de tots els veïns i veïnes de la localitat. Cal recordar que la data prevista de celebració dels festejos és del 2 al 10 de maig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací