Cabanes participa en l’Ecofira de gestió ambiental que se va celebrar a Valencia

800

El consistori s’interessa per empreses de recollida de residus urbans i treballa en campanyes de sensibilització entre els veïns

Actualitat Diària

Els serveis tècnics de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cabanes van acudir la setmana passada a la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i les Energies (ECOFIRA) que va tindre lloc de l’1 al 3 d’octubre en Fira València.

ECOFIRA és un punt de trobada en el qual les empreses i els organismes públics presenten les últimes novetats en gestió mediambiental eficient. De fet l’oferta d’aquesta fira reuneix a tots els àmbits d’interés en la gestió mediambiental.

Durant la visita, els serveis tècnics de Cabanes van visitar l’estand del Consorci Castelló Nord, Bio Nord que s’ocupa del tractament dels residus urbans, junt a la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els 69 municipis del nord de la província de Castelló, entre els quals es troba Cabanes.

Així mateix, es va mantindre una presa de contacte amb el director de comunicació del Consorci Castelló Nord, Bio Nord per a intercanviar impressions respecte a la necessitat de realitzar campanyes de sensibilització dirigides als ciutadans per a millorar l’eficiència del tractament de residus i la seua reciclabilitat.

D’altra banda, els tècnics municipals van visitar altres estands d’empreses responsables de recollida de residus urbans en l’àmbit municipal amb el sistema porta a porta, així com d’empreses especialitzades a oferir solucions ambientals a la recollida selectiva i compostatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací