L’Ajuntament de Betxí reclama la plaça de pediatria assignada per la Conselleria de Sanitat

543

Va ser adjudicada el passat mes de març, ja que la localitat té una de les ràtios més altes de la comarca de pacients infantils

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí, a través del seu alcalde Alfred Remolar, ha iniciat les gestions amb la Conselleria de Sanitat per poder fer realitat el segon pediatra per al Centre de Salut de la localitat. Segons fonts municipals, la plaça va ser adjudicada el passat mes de març, ja que la localitat de la Plana Baixa té una de les ràtios més altes de la comarca pel que fa al número de pacients infantils. En este sentit, una vegada va ser adjudicada s’esperava que es cobrira immediatament ja que, segons sembla, en la primera fase ja es va aprovar.

No obstant això, els fets han mostrat tot el contrari, ja que cap pediatra no ha cobert fins al moment la plaça adjudicada. Davant d’esta situació, Remolar va iniciar les gestions amb la direcció d’Atenció Primària de la Plana i amb els responsables polítics de la Conselleria “per fer realitat esta aspiració que des de fa molt de temps tenim al poble i que ara estem molt a prop d’aconseguir”. Remolar ha recordat que “amb el segon pediatra, en tindríem un de fix al Centre de Salut i un altre itinerant a les poblacions veïnes”.

Igualment, fonts municipals han recordat que en 2011 es va adjudicar un metge d’atenció primària a Betxí i que a hores d’ara encara no ha arribat, ja que es va derivar a Vila-real. El consistori ha denunciat esta situació “lamentable” i ha anunciat que continuarà “amb les gestions que calguen” per arribar a bon port i que tant el metge general com l’infantil puguen ser una realitat a la major brevetat possible.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací