Borriana habilitarà l’Escola de la Mar per acollir temporers que donen negatiu en cas de brots

565

R.M.//Actualitat Diària

Borriana podria habilitar l’Escola de la Mar per acollir la quarantena dels temporers en cas que aquests donen negatiu en la prova PCR després d’un brot per coronavirus en la quadrilla. Així ho ha manifestat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que va visitar recentment aquest centre esportiu ubicat al Port de Borriana. “És un lloc que compleix amb el que demana el Consell per la seva ventilació i amplària”.

Safont, això sí, ha destacat que la base per a concentrar a pacients lleus de coronavirus que treballen al camp durant la temporada citrícola serà l’alberg de l’Ermita de Vila-real, que el consistori veí ja ha habilitat i que té el vistiplau de la Generalitat.

L’alcaldessa ha indicat que Borriana va manifestar la seva preocupació a la Conselleria d’Agricultura, però que el departament dirigit per Mireia Mollà va enviar una resposta genèrica sobre el tractament als temporers en l’era de la covid: “Ens van demanar que férem un cens de temporers, però és una situació molt complexa, perquè molts d’ells no resideixen a Borriana.

El que sí que podem supervisar és que sempre treballen els mateixos amb aquests, però és més una llavor del seu cap que nostra. De totes maneres, intentarem que no hi haja complicacions i que es puga portar a terme una bona campanya com les previsions indiquen i que no hi hagen brots”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací