Borriana fa un balanç “molt positiu” de la temporada turística i de les platges a pesar de la crisi de la covid

649

Safont explica que el retorn a l’escola està garantizat al municipi i anima als veïns a participar en el festival ‘Seu-te’

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Borriana celebra que les normes sanitàries i de distanciament social s’hagin respectat “per norma general” aquest estiu a les seves platges. L’Arenal, la Malvarosa i la Serratella han rebut el distintiu de platges segures i, tal com indica l’alcaldessa Maria Josep Safont, “ha estat l’epicentre de l’oci en la localitat durant l’estiu”.

Els dies de major afluència es van concentrar en els arenals de Borriana fins a 9.000 persones, però no hi ha hagut problemes perquè “la platja és molt llarga i ampla, és el nostre major valor”. En aquest sentit, Safont ha comunicat que el servei de salvament i socorrisme continuarà en marxa fins al 3o de setembre. “No celebrem les festes de la Misericòrdia, però donarem la possibilitat a la gent que s’ha agafat vacances aquesta setmana a aprofitar el bon temps a la platja”.

El mateix succeirà amb els ‘chiringuitos’. Els empresaris turístics havien demanat allargar la temporada i així serà després de l’acord amb el consistori. “Han respectat totes les normes de seguretat i han estat exemplars”, ha destacat la primera edil.

Retorn al col·lePlaça Iturbi Borriana

Sobre el retorn al col·le, Safont ha volgut posar l’accent també en la seguretat. Indica que els centres docents han fet un gran esforç durant aquest estiu per a adaptar-se a les normatives i que la volta a les aules està “totalment garantida”. Això sí, ha incidit en què “la responsabilitat de portes cap a dins del col·legi és del centre, però de portes per a fora és dels pares, com en tot”.

Finalment, i com ja va informar Castellón Información, Safont ha fet una anomenada a la població de Borriana a visitar el festival d’arts escèniques ‘Seu-te’. “Es tracta d’actuacions per a tots els públics, que se celebren en un espai totalment habilitat —la plaça Josep Iturbi-– i per al qual és imprescindible fer reserva prèvia perquè hi hagi total seguretat”, ha sentenciat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací