Rafa Simó pren possessió aquest divendres del càrrec de nou president de l’Autoritat Portuària de Castelló

696

Substitueix en el càrrec a Francisco Toledo. Va ser designat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el mes d’agost passat. És natural de Castelló, té 35 anys i fins fa pocs dies ostentava el càrrec de regidor d’Urbanisme i portaveu a l’ajuntament de la capital de la Plana. Entre les prioritats que s’ha marcat Simó en la seua gestió de *PortCastelló és que continue sent el motor econòmic de la província de manera sostenible i respectuosa amb el seu entorn

Actualitat Diària

El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat aquest divendres l’ordre del Ministeri de Foment mitjançant la qual es produeix el nomenament de Rafa Simó com a nou president de l’Autoritat Portuària de Castelló (APC) en substitució de Francisco Toledo. Rafa Simó va ser designat pel *president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el mes d’agost passat.

Rafael Simó Sancho (Castelló, 24-1-1985) és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València i màster d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat Jaume I. Fins a la seua incorporació a PortCastelló, Rafa Simó ostentava el càrrec de regidor d’Urbanisme i portaveu a l’Ajuntament de Castelló.

Rafa Simó s’ha marcat com a prioritats de la seua gestió que PortCastelló continue sent el motor econòmic de la província de manera sostenible i respectuosa amb el seu entorn, consolidar els assoliments d’anys anteriors i guanyar en competitivitat i seguretat. També s’ha referit a l’enfortiment de la relació port-ciutat per a situar al recinte portuari com el millor aliat del districte marítim.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló s’ha referit a l’esforç de la comunitat portuària i al dinamisme del teixit empresarial com a pilars fonamentals per a posicionar a PortCastelló en un posició de lideratge, a l’ésser el nové amb major trànsit entre els quaranta-sis d’interés general, el quart en moviment de graneles sòlids i el cinqué en trànsit de import/export.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací