Borriana inaugura el proper dilluns les tertúlies sobre educació i habilitats parentals ‘Els dilluns a l’ADI’

733

El servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) a Borriana ajuda els pares i mares a millorar la comunicació intrafamiliar i el desenvolupament infantil

Actualitat Diària

Dilluns que ve 11 de novembre comença el cicle de tertúlies sobre educació ‘Els dilluns de l’ADI‘, organitzat pel servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) a Borriana, dirigides a pares i mares de xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys i en les quals, es reflexiona sobre la importància d’adquirir estratègies que puguen ajudar a millorar la comunicació intrafamiliar i el desenvolupament infantil.

Amb el títol ‘Construint i aprenent en família: promoció d’habilitats parentals’ en les tertúlies també es proporcionaran recursos i tècniques que ajudaran a millorar les habilitats parentals. El cicle es desenvoluparà els pròxims dilluns dies 11, 18 i 25 de novembre.

La primera tertúlia prevista per al dilluns 11 de novembre de 15.15 a 16.45 hores serà impartida per la pedagoga del SPE amb gran experiència en formació de famílies, Sara García Malo, i tindrà lloc a la Biblioteca Infantil Municipal en el Centre de Cultura La Mercé.

L’Ajuntament convida a totes les persones que tinguen relació amb criatures de 0 a 6 anys a participar en aquestes tertúlies que són, un bon mètode pedagògic per a reflexionar conjuntament sobre diferents temes educatius que poden ajudar els pares i mares a interactuar amb els seus xiquets i xiquetes de la forma més beneficiosa per al seu desenvolupament.

L’ADI és un servei municipal d’atenció primària format per una psicòloga i una pedagoga i especialitzat en l’atenció i suport a l’educació en la primera infància, entre els 0 i els 3 anys, amb la finalitat que puguen beneficiar-se de les seues prestacions.

Aquest servei contribueix a generar entorns favorables al desenvolupament infantil, proporcionant recursos per a millorar el clima familiar i prevenir possibles problemes, així com abordar de forma precoç els que es detecten.
En aqueix sentit ofereix als pares i a les mares instruments perquè els xiquets i les xiquetes visquen en les condicions més adequades possibles i adquirisquen el millor nivell emocional, motriu, cognitiu, lingüístic i social, dins de les seues possibilitats; aportant una adequada intervenció professional.

A més proporciona eines a les famílies per a augmentar els recursos emocionals i intel·lectuals dels seus fills, i preveu les necessitats educatives especials per a sol·licitar els recursos pertinents.

Així mateix, organitza nombroses activitats de caràcter preventiu-educatives, dirigides tant als pares com als educadors, tals com tertúlies, tallers o activitats de formació.

Les persones interessades poden inscriure’s en el servei municipal ADI en el telèfon 964 033 208 de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací