Borriana aproba en plenari el desbloqueig del PAI Sant Gregori

634

El Ple Extraordinari aprova la resolució de la discrepància a través de l’informe jurídic emès per l’assistència tècnica d’Amparo Baixauli així com desestimar les al·legacions

Actualitat Diària

El desenvolupament del PAI Sant Gregori està una mica més prop de començar a executar-se després que el Ple Extraordinari celebrat a l’Ajuntament de Borriana haja fet un pas més amb l’aprovació de l’acord transaccional a subscriure entre el propi Ajuntament i la mercantil Urbanització Golf Sant Gregori SAU. I tal com ha insistit en diverses ocasions el regidor d’Urbanisme a la ciutat, Bruno Arnandis, “crec que és un gran pas per a Borriana i per això en tot moment he sol·licitat el suport de tots els grups polítics representats en el Ple”.

I és que dins de la convocatòria extraordinari de Ple apareixien dos punts en l’ordre del dia que s’han acabat aprovant, i que fan referència tant a “assumir l’informe jurídic emès per l’assistència tècnica Dª. Amparo Baixauli González en data 31 de gener de 2019 i 11 de febrer de 2019”, així com també “resoldre la discrepància i alçar l’objecció de la Intervenció Municipal, en relació amb expedient d’aprovació de l’acord transaccional a subscriure entre el Magnífic Ajuntament de Borriana i la mercantil Urbanització Golf Sant Gregori SAU, per a resoldre el recurs de reposició interposat enfront de l’acord plenari de 11 de març de 2016.

plenosangregoriEixe era el primer dels dos punts a aprovar, i a continuació també s’ha pogut “assumir l’informe jurídic emès per l’assistència tècnica Dª. Amparo Baixauli González per a estimar i desestimar les al·legacions presentades durant el període d’informació pública i audiència” sobre el que Arnandis ha comentat que “precisament les al·legacions presentades han sigut mínimes, ja que tenint en compte que comptem amb un total de prop de 400 propietaris i que alguna de les al·legacions era idèntica a altres presentades, a penes un u per cent d’aqueixos propietaris han plantejat alguna al·legació”.

Finalment, i dins del segon punt de l’ordre del dia s’ha aprovat “l’acord transaccional entre el Magnífic Ajuntament de Borriana i la mercantil Urbanització Golf Sant Gregori SAU, per a resoldre el recurs de reposició interposat enfront de l’acord plenari de 11 de març de 2016”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací