Borriana, “preparada” per a obrir les seues platges de manera recreativa a partir de la fase 2

659

Safont assegura que s’està treballant en un protocol per a impulsar el turisme i que s’estan reorganitzant les instal·lacions

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

Borriana està preparada per a obrir les seues platges a partir de la Fase 2 de la desescalada cap a la nova normalitat. Així ho ha confirmat l’alcaldessa, Maria Josep Safont aquest divendres, després de l’anunci de la consellera, Ana Barceló, qui va assegurar que la Comunitat Valenciana anava a demanar al Govern avançar l’ús recreatiu de les platges previst per a la tercera fase.

“Des de Turisme estan treballant en unes jornades per a impulsar l’activitat i s’estan canviant les passarel·les, que hauran d’instal·lar-se tan sols una d’entrada i d’eixida. A més enguany els llavapeus i les dutxes no es podran utilitzar de la mateixa forma perquè hem de posar en valor la seguretat sanitària”, ha confirmat l’alcaldessa a Castellón Información.

Per al control de la platja de l’Arenal, el municipi apel·la a la “responsabilitat social”, però Safont certifica que “hi haurà policia local controlant en tot moment per a obligar al fet que es respecten les distàncies”. L’alcaldessa també posa en valor els atributs de la platja: “És molt llarga i molt amplia pel que caben moltes persones i poden guardar distàncies”.

Pel que respecta a la instal·lació dels quiosquets i berenadors que se situen a la platja, Safont assegura que “demanarem una ampliació de les terrasses per als quals depenen de Costas, mentre que per als quals són del consistori la tenen assegurada”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací