Betxí inicia els treballs de l’última fase de la remodelació de l’avinguda Sant Josep Obrer

844

El projecte té un pressupost de més de 88.000€ i inclourà l’ampliació de la claveguera de residuals i l’asfaltat complet de l’avinguda

Actualitat Diària

Hui han començat els treballs de l’última fase de la remodelació integral de l’avinguda Sant Josep Obrer, que durant els pròxims dos mesos preveuen el canvi de la claveguera de residuals i la posterior pavimentació completa de l’avinguda. A més a més, també s’inclourà la reforma d’alguns creuaments per a fer-los accessibles i la plantació de vegetació. El projecte s’inclou dins del Pla Castelló 135 que impulsa la Diputació de Castelló i comptarà amb un pressupost de 88498€.

El pla de millora de la zona es va iniciar amb la reconversió de l’illa central en un camí escolar, que va ser continuat per les obres de la primera fase del canvi de la claveguera de residuals. Amb les obres que ara comencen es donarà per conclòs el projecte de remodelació de la zona nord del municipi, especialment pel que fa a la gestió del trànsit, ja que fa poc de temps era el lloc on aparcaven diàriament els vehicles pesats.

Carril bici i camí escolar

Menció especial mereix l’establiment del carril bici que es va iniciar fa alguns mesos amb la construcció del primer tram en la zona del mercat. Amb les obres que ara s’inicien, la primera part connectarà amb el ramal que arriba fins a l’escola infantil Pequelar i amb els polígons industrials a través de la passarel•la peatonal que es construirà en els pròxims mesos. Igualment, la primera part del camí escolar tindrà continuïtat amb connexions cap a l’IES i cap al parc del Llaurador, en la zona sud de la població.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací