Betxí adjudica les obres del nou carril bici a través de la Junta de Govern Local per tal de començar al Setembre

812

La construcció de la infraestructura, que les durà a terme una empresa local, compta amb un pressupost de 85.000 euros 

Actualitat Diària

L’ajuntament de Betxí ha adjudicat hui a través de la Junta de Govern Local l’obra de construcció del nou carril bici. Aquesta construcció, que enllaçarà els polígons de la localitat, es pot dur a terme gràcies a la subvenció de més de 700.000 € que el consistori va aconseguir de l’IVACE. Les obres del nou carril bici, que s’inicien en setembre, les durà a terme una empresa local. 

La nova infraestructura comptarà amb un pressupost de més de 85.000 €. Aquesta quantitat es destinarà per a l’enllaç de la població amb la zona industrial, a través de la construcció de la passarel·la peatonal, i l’anellament del ja anomenat polígon industrial.  

Betxí  carril bici

El carril tindrà una llargària de vora dos quilòmetres de longitud i partirà de la rotonda de la carretera de Borriana. A més a més,  creuarà el riu pel pont nou i arribarà fins a l’empresa de taronges Serifruit.

El primer edil, Alfred Remolar, s’ha mostrat satisfet: “En breu tindrem una important xarxa de carril bici per als vianants, la qual cosa permetrà a tota la gent desplaçar-se de forma independent i sostenible des de la població fins a les empreses del municipi”.

Per la seua banda, Remolar també ha apuntat que aquesta nova via tindrà “a més, el valor afegit de crear un anell en tota la zona industrial, que amb tota seguretat, serà molt utilitzada pels amants de l’esport per  fer rutes ciclistes, per passejar i per correr”.

Cal recordar que este projecte s’inscriu dins de totes les actuacions que des de l’any passat s’estan executant per millorar i modernitzar les zones industrials. Es preveu que les obres comencen a principis de setembre i que s’allarguen durant dos mesos aproximadament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací