Betxí ja compta des de hui amb un aparcament públic per a cotxes després d’habilitar un solar urbà

582

L’espai, que està situat en una de les zones més congestionades de la localitat, té una capacitat que ronda els 100 vehicles

Actualitat Diària

Betxí compta a partir de hui amb un nou aparcament públic en superfície, després que l’Ajuntament haja obert per al seu ús un solar de vora 2000 m2 habilitat a l’efecte. El projecte, que ha comptat amb un pressupost que ha rondat els 5.000€, comptarà amb unes 100 places en una de les zones més congestionades de la població.

“Es tracta d’una acció molt important per a nosaltres, ja que és la primera vegada que arribem a un acord d’estes característiques amb propietaris particulars per escometre un doble objectiu: per una banda, crear noves places d’aparcament per al poble i, per una altra, activar un solar que estava en desús i que ara tindrà un paper notable en la mobilitat urbana”, valora l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar.

El pàrking inclou places en bateria i en línia i tindrà accés per l’avinguda 1r de Maig i eixida pel carrer País Valencià, segons marquen les senyals que s’hi ha instal·lat convenientment. “Hem pensat que és millor entrar i eixir per llocs diferents per donar major fluïdesa i accessibilitat a l’entorn i per poder fer encara més visible este aparcament públic”.

L’equip de govern encapçalat per Remolar ja va anunciar l’any passat que l’objectiu era habilitar diversos solars en desús per a ús d’aparcament per tal de continuar treballant en la reconversió de la mobilitat urbana del municipi que, entre d’altres, ha suposat la remodelació integral de les avingudes Sant Josep Obrer i Joaquim Dualde i la construcció d’un aparcament per a camions.

A partir d’ara, els esforços se centraran en habilitar aparcaments en la zona del col·legi públic per tal d’evitar les aglomeracions detectades a les hores d’entrada i eixida dels estudiants.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací