Betxí incorpora a la seua oferta comercial un mercat d’ocasió i de segona mà

643

A partir d’este cap de setmana 15 paradetes es donaran cita tots els dissabtes per fomentar la reutilització d’objectes i ferramentes

Actualitat Diària

Betxí comptarà amb un rastre de segona mà i d’ocasió a partir del pròxim cap de setmana. Durant els dissabtes de matí, més de 15 paradetes han confirmatla seua exposició en l’avinguda sant Josep Obrer, lloc habitual del mercat dels dimecres.

D’esta forma, la localitat de la Plana Baixa inicia un nou camí per posar de relleu la reutilització d’objectes i ferramentes de segona mà i, alhora, fomentar l’economia local durant els caps de setmana.

Betxí, oferta comercial, mercat d'ocasió i de segona mà

Yoli Milla, regidora del xicotet comerç, ha apuntat que “amb esta iniciativa es fa realitat les idees de diversos veïns i veïnes que durant els últims anys ja havien proposat la constitució d’una fira d’este estil per fomentar la reutilització dels objectes ja usats”.

L’horari del nou rastre serà tots els dissabtes des de les 8h i fins a les 15h i de moment els organitzadors ja han confirmat la seua predisposició a poder ampliar l’oferta a mesura que es puga consolidar el mercat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací