Benicàssim ultima el muntatge del recinte firal per a Sant Antoni i Santa Àgueda

696

Actualitat Diària

Benicàssim començarà dijous que ve 16 les festes en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda i la zona del bulevard acull aquests dies el muntatge dels diferents espais festius. Com ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí, la plaça de bous i les atraccions de fira se situaran al costat de la carpa de festes, coneguda també com parador municipal, i que “tan bona acceptació va tindre en la festa de Nit de cap d’any ja que es van donar totes les condicions, com un bon sistema de calefacció, perquè els assistents sol hagueren de preocupar-se per gaudir”. Martí ha afegit que en el muntatge de totes les instal·lacions “ha prevalgut la seguretat i s’ha cuidat l’estètica de tot el conjunt”.

Amb tot, el recinte firal serà punt de trobada dels veïns i visitants de Benicàssim durant els festejos que es prolongaran fins al diumenge 26 de gener. Pel que fa al parador municipal, aquest espai cobert tindrà espectacles musicals durant les nits del dijous 16 (Dj Pablo Villalba), el divendres 17 (Orquesta La Quinta Nota), el dissabte 18 (Orquesta La Kinky Band i Dj Set), el dimarts 21 (trio Jam), dijous 23 (Rodhel), divendres 24 (Orquestra Tucan i verbena Party) i el dissabte 25 (orquestra Centauro). Afegir que per a la vesprada del Dia de les Paelles, el divendres 24, el parador municipal comptarà amb l’actuació de Iberia Sumergida, tribut a Héroes del Silencio. Així mateix, aquest recinte també acollirà els menjars populars programats per al dilluns 20 (Olleta de la plana), i el dimecres 22 (tombet de bou), així com el menjar de germanor de penyes que tindrà lloc el dissabte 18, el menjar en homenatge als majors del diumenge 19 i els sopars de pa i porta que se celebraran el dimarts 21 i el dijous 23. A més, el parador municipal acollirà el festival de dansa oriental, hip-hop i ball modern realitzat pel Gimnàs Beni Sport el diumenge 19 a la vesprada, i la zumba serà la protagonista de la vesprada del dimecres 22.

El públic infantil també tindrà un espai reservat en el recinte firal i els dies 18, 19 i 26 s’instal·larà un parc infantil amb inflables i activitats per als menors en els voltants de la plaça de bous. I serà en la plaça de bous on els afeccionats taurins es donaran cita a partir del dilluns 20. El programa de festes contempla un total de sis jornades amb actes taurins (dilluns 20, dimarts 21, dimecres 22, dijous 23, dissabte 25 i diumenge 26) entre els quals no faltaran els tancaments i proves de vaques, desafiaments taurins i bous embolats.

En definitiva, el recinte firal acollirà tota una sèrie d’activitats “pensades per a tots els públics i que amb els actes tradicionals com La Coqueta, l’ofrena a Santa Àgueda o la processó per Sant Antoni, i el multitudinari Dia de les Paelles, Benicàssim es convertirà durant onze dies en l’epicentre de la festa”, ha finalitzat el regidor Arturo Martí.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací