El Nissan Micra va batre el seu rècord històric de quota en el segment particular en 2019

633

Actualitat Diària

Nissan va tancar l’any passat amb el lideratge de vehicles elèctrics a Espanya i amb dos rècords històrics per als seus vehicles elèctrics Nissan LEAF i Nissan e-NV200. Mai en la història del nostre mercat Nissan havia matriculat tantes unitats d’aquests dos models com el va fer l’any 2019. A més, El Nissan Qashqai va acabar com a líder del segment crossover a Espanya per tretzé any consecutiu, sent el tercer model més venut de tota Espanya. Però és que també, el “xicotet” de la família està collint bons resultats. El Nissan Micra va batre el seu rècord de quota en el segment particular amb un 4%, quasi un punt de diferència respecte a l’anterior marca del 3,3 l’any 2005.

En 2019, ha totalitzat, 8.413 unitats mostrant un robust creixement del 10%, en un dels segments més competits del mercat espanyol, el dels utilitaris i que representa un 22% del total de les matriculacions a Espanya. Cal destacar, que el creixement en el canal de particulars del Nissan Micra en el segment ha sigut del 50%. Dins del seu segment ha sigut el model que més creixement ha tingut dins del top-15.

El Nissan Micra engloba totes aquestes característiques en un vehicle que, gràcies a la seua grandària compacta i la seua tecnologia d’avantguarda, ha aconseguit destacar dins del seu segment amb cadascuna de les seues cinc generacions al llarg de les seues 36 anys d’història.

El Nissan Micra ix al mercat en 1983 i 36 anys i més de 7 milions de vendes mundials més tard, el Nissan Micra continua sent un dels favorits del segment. Aquests resultats reflecteixen el bon acolliment que el nou motor gasolina 1.0 en les seues variants de 100 cv (manual i automàtic X-Tronic) i 117 cv (manual de 6 velocitats) està tenint, ja que aconsegueix un perfecte equilibri entre rendiment i els seus baixos costos d’utilització, homologant tan sols 5,9 litres als 100 km en cicle WLTP. A les excel·lents qualitats dinàmiques del cotxe contribueix també tot l’arsenal tecnològic de seguretat que incorpora el Nissan Micra, des de l’assistència per al canvi de carril a la frenada d’emergència amb detecció de vianants. Si a això afegim l’últim en connectivitat amb l’última generació de Nissan Connect, compatible amb Android Acte i Apple Carplay, i la increïble experiència de so BOSE ens trobem amb un cotxe únic en el segment.

Finalment, segons l’estudi sobre hàbits de compra de vehicles nous “New Car Buyers 2018”, el disseny del Nissan Micra és triat pel 55% dels usuaris com el principal motiu de compra, la qual cosa dóna la raó a les seues múltiples possibilitats de personalització tant exterior com interior.

Christian Costaganna, Director de Vendes de Nissan Ibèria ha dit sobre aquest tema: “El Nissan Micra s’està consolidant en el top del segment dels utilitaris. L’any passat va batre el rècord en quota de particulars aconseguint un 4%, alguna cosa que no havia ocorregut en la història. Cal destacar aquest gran resultat del Nissan Micra si a més tenim en compte que el mercat de particulars a Espanya va caure un 11% l’any passat, el que dóna una idea del difícil que resulta créixer en aquest canal. Doncs bé, el Nissan Micra ha crescut en aquest canal un 50%, aconseguint una quota del 4%, la qual cosa també ens dóna una idea de l’interés que desperta entre els particulars.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací