Benicàssim s’uneix al programa Viles en Flor per promoure i posar en valor els espais verds

752

La regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, i el tècnic municipal Jesús Albuixech s’han reunit amb el secretari general de l’iniciativa

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim s’ha unit al programa Viles en Flor Comunitat Valenciana, una iniciativa duta a terme per l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola (Asfplant) i que enguany celebra la seua tercera edició.

L’adhesió de l’Ajuntament de Benicàssim a través de l’Àrea de Medi Ambient té com a objectiu posar en valor la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana en l’atenció de l’entorn.

La regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, i el tècnic municipal Jesús Albuixech s’han reunit amb el secretari general de Viles en Flor, Gustavo Marina, per a concretar la participació de Benicàssim en el programa que reconeix la labor dels municipis per a la millora de l’espai urbà. Dins del concurs es concedeixen Flors d’Honor, distintius que es concedeixen anualment als municipis participants en el programa Viles en Flor segons el criteri d’un jurat especialitzat. Hi ha cinc nivells: d’1 a 5 Flores d’Honor. Així, el jurat, compost per professionals voluntaris de reconegut prestigi dels sectors del viverisme, els centres de jardineria, la jardineria i el paisatgisme, el turisme, la cultura i altres àmbits relacionats amb aquest programa a la Comunitat Valenciana, visitarà Benicàssim i valoraran el patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, així com l’ús social i les sinergies amb l’activitat turística on s’inclouen els programes d’educació ambiental, les accions de participació ciutadana o l’organització d’esdeveniments relacionats amb els jardins i les plantes.

Elena Llobell ha indicat que “amb l’adhesió en el programa Viles en Flor volem posar en valor tot el nostre patrimoni verd municipal, des de el Desert de les Palmes fins a la costa, passant per les zones verdes del nucli urbà o els arbres monumentals en Vil•la Elisa i el passeig marítim, i des de l’Ajuntament de Benicàssim treballem i continuarem treballant per millorar l’espai urbà i la qualitat de vida els seus habitants”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací