La Generalitat lliura 20 distintius de Qualitat Turística a Benicàssim

942

Aquestes distincions acrediten el compliment de certs requisits de qualitat i reconeixen l’esforç realitzat per millorar la satisfacció del turista

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha fet lliurament de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (Sicted) a 20 empreses d’hostaleria i serveis públics del municipi.

Aquestes distincions, que acrediten el compliment de determinats requisits de qualitat i reconeix l’esforç realitzat per millorar la satisfacció del turista en destinació, són impulsades per Turespaña amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha afirmat que “estem en un moment de transformació i canvis en el sector turístic i hem d’adaptar-nos a aquests canvis de la demanda competint amb altres destinacions en la qualitat de la nostra oferta”.

També ha explicat que “podrem competir en els valors i principis que genera el Sicted, que és en la qualitat” i ha recordat que “la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (Sicted) és un pas més que donem les administracions al costat del sector empresarial turístic com a aposta per la millora de la qualitat en les nostres destinacions turístiques”.

Francesc Colomer ha ressaltat que “Benicàssim és una proposta de valor amb més de 100 anys d’història” al mateix temps que ha explicat que una destinació turística “es fa, i per a això hem d’apostar per posar en valor els nostres productes, fugir de l’estandardització i apostar per la nostra proposta de valor, per la nostra autenticitat”.

Així, s’han entregat les distincions ‘Compromís Qualitat Turística’ a 20 serveis. La representació subsectorial dels serveis turístics distingits la lidera els hotels i apartaments, seguits de comerços. A més, com a serveis públics destaquen el Parc Natural del Desert de les Palmes i l’oficina d’informació turística, totes dues certificades també amb la Q de Qualitat Turística.

Sicted és un projecte impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme en coordinació amb les comunitats autònomes, que té com a objectiu fomentar la participació de tots els serveis que s’ofereixen al turista, tant de gestió pública com privada, per a prestar un nivell homogeni de qualitat en la destinació.

La Comunitat Valenciana és la segona, després d’Andalusia en nombre de destinacions participants, amb 28 destinacions adherides i 947 serveis distingits.

Respecte a la participació subsectorial i tenint en compte que poden participar 35 subsectors turístics, la Comunitat Valenciana destaca en en número els hotels i apartaments turístics, restaurants i comerços, tendència similar a la participació nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací