Benicàssim sanciona a 11 persones per incompliment de restriccions per l’estat d’alarma

662

La Policia Local es continua amb el servei diari de suport logístic a Serveis Socials en el repartiment d’aliments i de medicaments

Actualitat Diària

La Policia Local de Benicàssim ha intensificat els controls per a assegurar que es compleixen amb les restriccions per l’estat d’alarma durant la Setmana Santa. Les dades del Dimecres Sant reflecteixen que la ciutadania està complint la normativa establida i només se’ls va interposar denúncia al 3,9% de les 278 persones controlades durant el dia d’ahir. Una jornada en la qual els agents locals van realitzar un total de 36 controls en tots els accessos a la població així com en els accessos i eixides als supermercats. Els controls es van realitzar durant demà, vesprada i nit i huit d’ells van ser efectuats en col•laboració amb la Guàrdia Civil.

Quant a les denúncies interposades en el dia d’ahir, van ser un total d’onze, sent sis a persones de Benicàssim, dues de Castelló, dues de Barcelona i una de Madrid, si bé totes elles van manifestar residir a Benicàssim.

controles policia (1)

El dispositiu de control es compon de dues actuacions bàsiques i diferenciades, d’una part el control dels accessos al terme municipal de Benicàssim i una altra de control a les persones en els voltants de supermercats. Així, es van identificar a 75 persones durant el servei de demà, 174 durant el servei de vesprada i 29 durant la nit.

Per a continuar controlant el compliment efectiu de l’estat d’alarma en els desplaçaments que s’efectuen en el terme municipal, i per a evitar l’entrada de residents d’altres localitats, la Policia Local i la Guàrdia Civil seguiran amb la intensitat dels controls durant el dia de hui a Benicàssim així com al llarg de tot el cap de setmana.

Finalment afegir que des de la Policia Local de Benicàssim es continua amb el servei diari de suport logístic a Serveis Socials en el repartiment d’aliments als més necessitats així com de medicaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací