Benicarló trau a licitació l’adequació de la que serà la seua de la Biblioteca Manel Garcia Grau

738

En total, la biblioteca disposarà de 150 llocs de lectura i 27 punts més de butaques i punts de consulta

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació l’adequació de la planta baixa de l’antic centre de salut, que es convertirà en la nova seu de la biblioteca municipal. L’actuació s’emmarca en l’EDUSI i té un pressupost base de licitació de vora 900.000 euros, amb un termini d’execució de 10 mesos.

Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de l’adequació de la planta baixa i dels jardins de l’antic centre de salut, que es convertirà en la nova seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau. Aquest és el tercer projecte que es licita en el marc de l’EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

La licitació està dividida en dos lots: el primer inclou l’adequació de les instal·lacions per a passar de centre de salut a biblioteca, i compta amb un pressupost base de licitació de 849.864 euros (IVA inclòs), mentre que el segon comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, amb un pressupost base de licitació de 44.853,09 euros (IVA inclòs). En total, el pressupost base de licitació dels dos lots arriba fins els 894.717,86 euros (IVA inclòs).

biblioteca2

El projecte inclou un espai exterior anomenat ‘Biblioteca a l’aire lliure’ dotat amb tres zones amb diferent mobiliari habilitades per a la lectura: ‘El sostre del pensament’, ‘L’Arbre del saber’ i ‘El bosc dels llibres’. A més, la biblioteca comptarà amb una sala infantil amb canviador i espai dedicat a la lactància, una sala juvenil amb espai per a activitats de grups i una zona de consultes amb espai de treball amb ordinadors propis o de la biblioteca.

A més, també comptarà amb una sala d’estudi, una sala general de lectura, una sala d’arxiu, una àrea de lectura de premsa, una zona de treball en grup i una d’oci i descans, amb màquines de menjar i de beguda. Adjunt a l’edifici principal s’ubicarà una sala cultural de 93 metres quadrats, destinada a tot tipus d’activitats culturals: presentacions, xarrades, conferències, taules redones, etc.

En total, la biblioteca disposarà de 150 llocs de lectura i 27 punts més de butaques i punts de consulta.

El termini d’execució de les obres serà de 10 mesos. Les propostes es poden presentar fins al 29 d’agost (inclòs).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací