El barri de Cervantes de Vila-real tindrà a partir d’aquest mes un nou aparcament públic en superfície amb 52 places

L’alcaldessea ha destacat el bon acolliment i participació tant en les activitats més tradicionals com en les novetats

802

L’actuació al carrer de Jaume Roig s’inclou en el Pla d’optimització de solars. La Regidoria de Territori ha iniciat hui els treballs gràcies a l’acord aconseguit amb el propietari amb un pressupost de 10.945 euros. 

 El pàrquing inclourà quatre places de mobilitat reduïda PMR, aparcament per a motos i per a bicicletes, a més d’accés degudament senyalitzat des dels carrers de Jaume Roig i Ducat d’Atenes per seguretat

Actualitat Diària 

El barri de Cervantes comptarà a partir d’aquest mes d’agost amb un nou aparcament públic en superfície. La Regidoria de Territori ha iniciat hui els treballs per a l’habilitació d’un pàrquing en un solar del carrer de Jaume Roig, gràcies a l’acord aconseguit amb el propietari, dins del Pla d’optimització de solars. L’aparcament, amb un pressupost de 10.945 euros, comptarà amb 52 places. 

p‡rquing Jaume Roig3

“Dins de la política de mobilitat empresa per aquest equip de govern i l’objectiu de facilitar aparcament en els barris, aprofitant solars particulars sense ús amb els quals puguem arribar a acords, emprenem ara aquesta obra. Una actuació humil però important perquè dóna resposta a una de les principals demandes dels veïns en els barris, la falta d’aparcament, amb un cost mínim gràcies a la gestió”, valora el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. El pàrquing inclourà quatre places de mobilitat reduïda PMRaparcament per a motos i per a bicicletes, a més d’accés degudament senyalitzat des dels carrers de Jaume Roig i Ducat d’Atenes. “S’ha decidit que l’accés siga aquest per seguretat i per a evitar la circulació per damunt de la vorera que hauria suposat l’entrada per Joanot Martorell, seguint en tot moment els informes de la Policia”, agrega. L’aparcament donarà servei a una zona d’alta demanda, amb serveis com la piscina Yurema Requena i el pavelló Bancaixa pràcticament al costat.

Aquests treballs se sumen a altres actuacions realitzades per l’equip de govern en el Pla d’optimització de solars, buscant acords amb els propietaris de parcel·les sense ús per a l’habilitació de places de pàrquing. El nou aparcament en el Termet, obert tots els dies a l’estiu, el carrer de Sant Cristòfol o el pàrquing enfront del col·legi José Soriano, a més de la recent creació d’altres 70 places a la plaça de la Panderola, al costat de la futura seu comarcal de Creu Roja, són algunes d’aquestes actuacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací