527 vehicles controlats i 26 denúncies en la campanya de la Policia Local de Vila-real de prevenció de distraccions

750

La majoria d’elles es refereixen a l’ús de dispositius mòbils durant la conducció, amb un total de 23 casos, el 88%, manipulació de pantalles, 2, i l’ús d’auriculars connectats a aparells de so, una 

Vila-real Informació  

La Policia Local de Vila-real ha finalitzat la campanya especial de vigilància i prevenció de distraccions al volant, amb un total de 527 vehicles controlats en una setmana i 26 denúncies. La majoria d’elles es refereixen a l’ús de dispositius mòbils durant la conducció, amb un total de 23 casos (el 88% del total), seguides de la manipulació de pantalles (2) i l’ús d’auriculars connectats a aparells de so (1 denúncia).

“El nombre de denúncies sobre el total de vehicles controlats (5%) demostra que la conscienciació sobre la necessitat d’evitar distraccions quan conduïm és cada dia és major, però continuarem treballant en campanyes preventives d’aquest tipus. Les distraccions al volant, especialment l’ús del mòbil, són un factor concurrent en un 32% dels accidents amb víctimes mortals”, conclou la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací