El Paranimf de l’UJI acollirà el 27 de setembre de 2019 l’acte acadèmic d’obertura del curs 2019-2020

700

Actualitat Diària

El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el divendres 27 de setembre de 2019 a les 12 hores l’acte acadèmic d’obertura del curs acadèmic 2019-2020. L’acte estarà presidit per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, i comptarà amb l’assistència de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, entre d’altres autoritats.

La catedràtica de Psicologia Social, Marisa Salanova Soria, serà l’encarregada de pronunciar la lliçó inaugural titulada «L’engagement en el treball: una mirada des de la psicologia positiva».

L’acte s’iniciarà amb un vídeo resum de la memòria del curs 2018-2019, i a continuació tindrà lloc la lliçó inaugural. Posteriorment, es lliurarà la distinció d’ambaixador honorífic de l’UJI al catedràtic d’universitat del Departament d’Informàtica de Sistemes i Computadors de la Universitat Politècnica de València, Enrique Quintana. L’acte continuarà amb el lliurament dels premis extraordinaris de Doctorat i finalitzarà amb els parlaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací