Ashocas aposta per la digitalització de serveis com a clau per a superar la crisi del Covid-19

773

S’ha reunit amb la start up local Wificlub per a promoure conjuntament accions en el sector turístic castellonenc

Actualitat Diària

L’Associació Hostalera de Castelló (Ashocas) s’ha reunit amb la start up castellonenca Wificlub per a promoure conjuntament accions en el sector turístic castellonenc que ajuden a superar com més prompte millor la crisi provocada pel Covid-19, especialment a través de la implantació de solucions que milloren l’experiència dels seus clients i reduïsquen les àrees de contacte. Amb aquest objectiu totes dues entitats col·laboraran per a estendre l’aplicació de Wificlub entre quasi 500 empreses associades, que es beneficiaran de descomptes en el desenvolupament de solucions per a fer avançar el turisme intel·ligent a la província de Castelló.

D’aquesta manera, els establiments castellonencs que adopten l’aplicació de Wificlub podran oferir als seus clients diferents solucions de turisme intel·ligent com la carta digital, promocions i avantatges exclusius, informació rellevant de manera personalitzada en funció dels seus gustos i interessos particulars, entre altres. A més, els establiments d’hostaleria podran oferir als seus clients un servei de Wi-Fi premium d’alta velocitat, assegurança i fàcil d’utilitzar.

Per als empresaris adherits a Ashocas, tant la carta digital com el servei Wi-Fi Premium són gratuïts, suposant un important estalvi de costos que s’estima entre 500 i 900 euros a l’any per local. Al costat de tot això, l’aplicació de Wificlub permet als establiments turístics fidelitzar la seua clientela actual i arribar a més clients, ja que li permet descobrir informació rellevant sobre el comportament dels seus usuaris, analitzant els seus gustos i activitats digitals.

Altres avantatges importants de l’aplicació de Wificlub per als establiments hostalers és que ajuda als empresaris a millorar la seua oferta a través d’impactes de forma personalitzada i segmentada en temps real en el punt de venda. A més, compta amb una plataforma per a la promoció dels negocis turístics entre audiències afins.

Per als clients dels establiments turístics, l’aplicació de Wificlub presenta nombrosos avantatges, ja que, a més de gaudir d’una connexió segura i d’alta velocitat, poden connectar-se a la xarxa Wi-Fi del seu establiment turístic favorit sense necessitat de demanar claus, de forma molt senzilla i ràpida. A més, el client final es beneficiarà de promocions i descomptes exclusius, i tindrà en el seu dispositiu mòbil informació de les últimes novetats dels seus restaurants i comerços favorits.

Wificlub és una eina per a promoure el turisme intel·ligent a través d’una xarxa Wi-Fi gratuïta per a l’usuari que permet a empreses i a administracions ampliar els seus serveis digitals, obtindre informació del comportament de turistes i residents i dur a terme campanyes publicitàries d’alt impacte. Ha sigut desenvolupada pels emprenedors castellonencs Sergio López i Iñaki Zubeldia, que consideren que les eines digitals que ofereixen poden ajudar el sector turístic a superar abans i de la millor manera possible els impactes negatius que ha causat el coronavirus en el sector. L’app de *Wificlub i la seua plataforma de comunicació resol i facilita la capa d’experiència digital dels usuaris en els projectes de Destinació Turística Intel·ligent (DTI)

L’acord de col·laboració amb Wificlub s’integra dins d’altres accions promogudes per Ashocas, associació presidida per l’empresari Álvaro Amores, per a mitigar en el sector turístic castellonenc els problemes plantejats per la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, l’associació porta ja setmanes treballant a adaptar el sector de l’hostaleria de Castelló a les normatives emeses pel Govern per a poder reobrir els establiments de restauració i ha mantingut reunions amb diverses Administracions per a facilitar el treball dels seus associats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací