Arxivada la causa contra l’alcalde de Betxí dins del cas ‘La Creu’

683

Remolar: “estic molt content per mi, per la meua família i pels meus companys, perquè teníem molt clar que esta causa no tenia sentit”

Actualitat Diària

La jutge del cas de “la Creu” que investigava un possible cas de prevaricació per haver traslladat el monument per part de l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha elevat la proposta d’arxiu de l’expedient per considerar que l’actuació del primer edil va ser “encertada i adequada a dret”.

En un escrit de tres fulls la magistrada fa una detallada descripció dels fets on posa de relleu clarament “l’absència del més mínim indici de desviació en la normativa de contractació pública”. Amb tot, la jutge conclou que davant la mostra de la no “perpetració del delicte que haja donat motiu a la formació de la causa” es predisposa “el sobreseïment provisional de les present actuacions”.

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, s’ha mostrat molt feliç per la decisió judicial i ha manifestat que “per fi he pogut demostrar la meua innocència i el fet que sempre he actuat correctament,primant l’interés general i la seguretat de les persones per damunt de qualsevol altre aspecte”. Remolar ha apuntat que “és un moment molt feliç per a mi, per a la meua família i per als meus companys, que no trobàvem sentit a tota esta causa injusta”.

Segons algunes fonts consultades entre els professionals del dret, este auto és “especialment contundent” pel que fa a la innocència de l’alcalde i, sobretot, pel que fa al procediment i actuacions del primer edil. A pesar que contra esta causa que encara cap recurs, tot fa pensar que en última instància el cas s’arxivarà definitivament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací