Almassora obre al públic en febrer el pavelló B de La Garrofera

743

Les obres han finalitzat a falta del canvi de sòl de la pista i la pintura de línies

Actualitat Diària

El pavelló B de La Garrofera podrà obrir les seues portes de nou al febrer de 2020. És la previsió que manegen els tècnics municipals davant l’avanç dels treballs a l’interior de la pista coincidint amb el progrés de les obres del col·legi Regina Violant. La pista està llesta mancant la instal·lació de sòl de poliuretà continu i el marcatge de les línies per a la pràctica de les diferents disciplines esportives.

El ràpid avanç de la construcció del col·legi Regina Violant, annex al recinte esportiu, permet ultimar ja l’actuació en el pavelló, que estava molt deteriorat per l’ús i la falta d’actuacions. Per això, el projecte ha inclòs la remodelació de la coberta per a reparar goteres, la ignifugació de l’edifici amb l’objectiu d’evitar incendis i la substitució de l’enllumenat a eliminar la llum groguenca que projectaven per la brutícia acumulada.

A més, la reforma del bloc ha inclòs la pintura en blanc de l’estructura metàl·lica i els paraments i en l’actualitat l’empresa habilita les quatre portes d’accés per a ajustar-se a la normativa de seguretat. Es tracta de les eixides als vestuaris exteriors per a ús general, al futur porxo del col·legi Regina Violant, al pavelló A del poliesportiu i al carrer.

Tot això es produeix després que els operaris accediren a l’octubre al recinte per a la seua neteja després de l’acumulació del material d’obra i la brutícia pròpia de les obres confrontants en el complex educatiu. En aquest temps, la intervenció ha afectat la totalitat de l’edifici, també al sistema elèctric, que ja està renovat per a garantir el correcte funcionament i evitar accidents.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha visitat el pavelló al costat dels arquitectes municipals i la regidora d’Educació, Raquel Barberà, per a comprovar l’estat actual de la pista, que sumarà el nou sòl de poliuretà continu sobre una base de cautxú en les pròximes setmanes per a previndre lesions entre esportistes. Una vegada fixat el paviment, quedarà llest per al marcatge de les línies de les diferents pistes.

Les obres de la reforma són a càrrec de l’adjudicatària del col·legi Regina Violant, que ha avançat tot el possible el cronograma de treball per a posar a punt el pavelló B, com demanava l’Ajuntament d’Almassora en nom dels clubs esportius. No en va, la pista formarà part del futur complex educatiu. En aquests moments, més de 30 persones treballen diàriament en el recinte per a poder concloure l’edificació en l’estiu de 2020 i iniciar la mudança abans de l’inici de curs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací