Artistes del Centre de Perfeccionament de les Arts visiten el Belles Arts de Castelló

597

Actualitat Diària

Artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts ofereixen un recital gratuït aquest dijous, 22 d’octubre, a les 19.30 hores, al Museu de Belles Arts de Castelló.

Les sopranos Ezgi Alhuda i Larisa Stefan, la mezzosoprano Evgeniya Khomutova i el tenor Jorge Franco inicien amb aquesta actuació la segona edició del cicle de recitals ‘Les Arts al Belles Arts’.

Acompanyats al piano per Stanislav Angelov, els cantants de l’Opera Studio de les Arts ofereixen un programa que pretén ser un diàleg entre les distintes visions d’Orient i Occident amb pàgines en francés, rus i en romanés.

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, destaca “la singularitat d’aquests concerts al Museu de Belles Arts, ja que no escoltem els artistes en un auditori o saló d’actes, sinó envoltats d’art, en una de les sales expositives”.

Els concerts, per tant, són un reclam en si mateixos i es converteixen en un atractiu més dins de les variades propostes culturals que s’ofereixen al museu, “un edifici que s’ha de concebre com un espai cultural viu”.

Col·laboració IVC Castelló – Les Arts

‘Les Arts al Belles Arts’ forma part de la programació que desenvolupen en col·laboració l’IVC Castelló i les Arts a la capital de La Plana que inclou també concerts simfònics i una representació d’òpera.

Josep Pons i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) van ser els encarregats d’inaugurar el cicle d’activitats conjuntes el passat 4 de setembre, amb el primer dels concerts de la programació de l’Auditori de Castelló.

Durant aquesta temporada, la formació titular de les Arts visitarà l’Auditori amb algunes de les batutes de més prestigi del panorama internacional, com Gustavo Gimeno (22 de desembre), Daniele Gatti (6 de febrer), Juanjo Mena (28 de març) i Antonello Manacorda (28 de maig).

A més, el 4 de març, el Teatre Principal de Castelló acollirà una representació de l’òpera ‘L’isola disabitata’, de Manuel García, en una producció d’Emilio Sagi, protagonitzada pels artistes del Centre de Perfeccionament.

‘Les Arts al Belles Arts’, per la seua banda, es desenvoluparà també al llarg de la Temporada 2020-2021, amb nous recitals gratuïts els dies 14 de gener, 14 d’abril i 27 de maig de 2021.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací