Arranca l’obertura del carrer Serra de les Santes de Vila-real que permetrà millorar la connexió amb la zona del Madrigal

La intervenció de microurbanisme de 17.303 euros vol afavorir els usuaris del José Soriano i té previst eliminar el desnivell, a més d'adequar l'entorn

1624

La intervenció de microurbanisme està valorada en 17.303 euros i té previst eliminar el desnivell existent i donar continuïtat al carrer, unint-lo amb els vials de darrere del centre educatiu a través d’un encreuament. També s’adequarà i sanejarà tot en l’entorn, eliminant un focus de brutícia i perillositat. Obiol ha recordat que l‘objectiu és obrir el vial al trànsit rodat, de manera que els vehicles puguen entrar, envoltar el col·legi i eixir, en connectar amb el carrer Puig Campana

ActualitatDiària

La Regidoria de Territori de Vila-real va anunciar a finals del mes de juliol els treballs d’obertura i condicionament del carrer Serra dels Santes, situada al costat del col·legi José Soriano. La intervenció ja ha començat i està valorada en 17.303 euros que permetrà millorar la comunicació amb la zona del Madrigal i donarà continuïtat als vials de l’àrea.

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, que ha visitat els treballs, els qualifica com una “operació de microurbanisme” i recorda que l’aportació municipal és “molt ajustada però eficient, ja que amb un pressupost baix s’aporten grans beneficis a una part de la ciutat en expansió que només amb l’obertura d’aquest carrer ja guanya connexió amb una altra zona que es troba a les seues esquenes i amb la qual fins ara no comunicava”.

El carrer es troba situat en un lateral del col·legi José Soriano i fins al moment havia estat parcialment tancat. L’objectiu, tal com va anunciar Obiol és obrir-la al trànsit rodat, de manera que els vehicles puguen entrar, envoltar el col·legi i eixir, en connectar amb el carrer Puig Campana. “Aquesta actuació permet donar permeabilitat al PAI Madrigal i fluïdesa a la circulació, ja que aquesta simple actuació pot millorar les connexions de tot l’entorn amb la resta de la ciutat”, indica.

En aquest sentit, destaca que a través d’aquest vial es podrà accedir al carrer dels Atrevits, un dels vials de circumval·lació que més utilitzen els residents en la zona per a eixir i entrar a la ciutat i “permetrà dirigir-se amb major facilitat cap al sud i l’oest”.

La intervenció té previst eliminar el desnivell existent i donar continuïtat al carrer, unint-lo amb els vials de darrere del centre educatiu a través d’un encreuament. “A aquests beneficis s’uneix la millora de la imatge que ofereix la zona, ja que també s’adequarà i sanejarà tot en l’entorn, eliminant un focus de brutícia i perillositat”, indica, “sense oblidar que un dels col·lectius més afavorits gràcies a aquesta actuació serà el dels pares i mares que cada dia acudeixen a portar i arreplegar als seus xiquets al José Soriano”.

Obiol reitera que “aquest equip de govern mira fins a l’últim cèntim que inverteix en la ciutat i considerem que aquesta actuació compleix amb la nostra filosofia d’aconseguir els màxims beneficis per als veïns amb la inversió més ajustada”.

Aquestes obres van en la línia d’una altra iniciativa que pròximament serà una realitat, com és l’asfaltat i adequació dels carrers Alfons el Magnànim i Corts Valencianes que, a més “són una reivindicació històrica per part dels veïns”.

Cs celebra l’obertura però assegura que la seua esmena als pressupostos de 2017 “arriba amb un any de retard”

Des de Cs “celebrem que, per fi, sembla que l’esmena del nostre grup municipal als pressupostos de 2017 es faça realitat encara que siga amb un any de retard. No obstant açò, no entenem com l’edil de Territori s’atreveix ara a traure pit quan ni és iniciativa del bipartit i damunt porta fent il·lusions als veïns anunciant la seua obertura definitiva des de fa mesos, tal com ens han fet arribar alguns residents de la zona”. El grup afig que “‘adequació d’aquest carrer permetrà descongestionar el tràfic en una zona d’accés directe a diversos centres educatius i també a la zona del Madrigal de manera que es puga accedir a la senda dels Atrevits. Així doncs, esperem que aquesta vegada sí es finalitzen les obres com sol·licitem en l’esmena i que tant els veïns com els conductors puguen beneficiar-se de la remodelació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací