El Castelló regalarà una ‘baby-samarreta’ als nounats a Espanya en 2.018 que la demanen a l’entitat castellonenca

1317
El Castelló regalarà samarretes especials de l'equip a les famílies dels nounats en 2018 que la sol·liciten.

ActualitatDiària

Ser del Castelló no té fronteres i per açò a qualsevol xiquet que nasca, no solament en la província de Castelló sinó en qualsevol lloc d’Espanya durant aquest 2018, el club li regalarà una samarreta “Baby-Orellut”. Nàixer enguany a Espanya té premi i aqueix no és un altre que una samarreta amb un poder molt especial.

Per a promocionar aquesta campanya el club ha realitzat un original vídeo en el qual es mostren els avantatges de tenir a un fill albinegre de bressol. El vídeo arranca amb dos bebès plorant i relata l’efecte balsámic que la albinegra té sobre ells. Com si d’una pócimamiraculosa es tractara, l’elàstica “Baby-Orellut”del Castelló aconsegueix que els bebès tinguen dolços somnis.

A més, la samarreta “Baby-Orellut” és una samarreta molt especial en la qual, al marge dels colors albinegres, es pot apreciar una banda de color “Flor del taronger”, nom amb el qual des del club s’ha volgut batejar a aqueix color verdós representatiu de la Comunitat Valenciana i que projecta els valors pels quals deu regir-se l’entitat i la Fundació Albinegra. El color Flor del taronger representa el respecte, la solidaritat i la igualtat de gènere. Valors tots ells que van associats a la campanya Albinegrode bressol.

Tots els pares que vulguen que els seus fills s’acullen a la promoció tan sol deuen acudir a les oficines de Castalia i presentar el certificat de naixement per a poder arreplegar de manera gratuïta la samarreta “Baby-Orellut” i també serà obsequiat amb un abonament per a la fila zero i una carta manuscrita del president del Castelló, Vicente Montesinos, donant-li la benvinguda al món.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací