Arcadi España substitueix a Francesc Colomer en la presidència de Aerocas després del seu consell d’administració

606

Actualitat Diària

El president de la Diputació, José Martí, ha assistit hui al consell d’administració de l’Aeroport de Castelló on s’ha produït el relleu en la presidència, que a partir d’aquest moment exercirà el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Martí ha donat la benvinguda al càrrec al nou president i ha agraït al seu antecessor, Francesc Colomer, la gran labor realitzada des de mitjan 2015, que “ha sigut fonamental per a alçar la hipoteca reputacional que arrossegava la infraestructura i per a sanejar-la econòmicament, una cosa molt difícil tenint en compte que es trobava en causa de dissolució”.

El president de la Diputació també ha agraït “la interlocució constant de l’equip de Colomer i del director general, Joan Serafí Bernat, amb la societat civil, que durant aquest temps ha estat molt ben representada en el consell d’administració”.

José Martí ha destacat que “el que en 2015 era una infraestructura en ruïnes, hui és un aeroport viable, que serà fonamental per al creixement turístic de la província de Castelló”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací