Puig defensa en Qualicer 20 la importància d’incorporar a la indústria en el Pacte Europeu Verd

558

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la sessió inaugural del XVI Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic, Qualicer, que acull la Cambra de Comerç. “Qualicer representa l’aposta per la modernització, la tecnologia i la innovació, que són especialment importants per al rellançament de l’economia”, ha assegurat.

“Són ja 16 edicions d’un congrés que ha mirat constantment al futur, a través de la tecnologia, la qualitat dels productes i la seua comercialització exterior”, ha incidit Marco, per a destacar l’important paper que juguen els ajuntaments de la província i de Castelló, com a capital, en l’impuls a la innovació i la posada en valor de la ceràmica. “Castelló ha sigut nomenada recentment Ciutat de la Ciència i de la Innovació pel Govern i això ha sigut gràcies al suport i a l’impuls de moltes organitzacions d’aquesta província i ciutat, com és la Cambra de Comerç de Castelló o el Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials”, ha explicat.

“Les administracions locals hem de ser exemple d’innovació i d’utilització de la ceràmica en els espais públics. A Castelló treballem en eixa línia, com a Ciutat de la Ciència i de la Innovació, i amb tres rutes ceràmiques que mostren com s’ha utilitzat la ceràmica a la ciutat”, ha detallat Marco. Unes rutes que es van presentar en la Fira Internacional de la Ceràmica, Cevisama, que va acollir València la setmana passada, i la promoció digital de les quals s’ha reforçat amb tres noves accions municipals, com un fullet informatiu, l’ampliació de les fitxes de les fites ceràmiques en la plataforma web (rutasceramicas.castello.es) i més senyalització en els recorreguts urbans.

Qualicer reunirà entre hui i demà a més de 600 congressistes de 16 països a Castelló, que abordaran en taules de debat i ponències temes com la producció, el màrqueting, la innovació o la investigació en el sector ceràmic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací