L’alumnat de Formació per a l’Ocupació de Borriana obté els títols oficials després del curs i les pràctiques

818

La primera de les cloendes celebrades ha sigut la del grup d’una desea de persones formades en ‘Col·locació de rajola en revestiment ceràmic’

Actualitat Diària

Dins de la línia de formació oferida per la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Borriana i amb l’objectiu de regenerar el Centre de Formació Municipal situat en el Camí Xamusa, durant els últims dos mesos s’han dut a terme diferents formacions per a millorar les possibilitats laborals i coneixements d’aquelles persones que han decidit prendre part. Així el primer a finalitzar ha sigut el curs de ‘Col·locació de rajola en revestiment ceràmic’ i que durant la seua celebració ha comptat amb la participació d’una desena de persones. La formació sobre col·locació de material ceràmic ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre els encarregats del procés de selecció, Labora, així com el treball de l’Agència de Desenvolupament Local el seu treball conjunt amb el Consorci Gestor del Pacte d’Ús dels Municipis Ceràmics i la seua àrea d’influència. Cal destacar que aquesta formació sorgeix de la necessitat provincial expressada per l’entitat Proalso, associació professional d’àmbit nacional d’alicatadors i soldadors, de personal qualificat per a ocupar els llocs de treball de les empreses associades.

Així l’entitat en col·laboració amb el Consorci ha aconseguit dissenyar una formació eminentment pràctica que ha comptat amb 15 dies de pràctiques no laborals en empreses associades a l’entitat. Tal com ha assenyalat la regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Maria Romero, que va voler estar present en el moment de fer lliurament de la documentació acreditativa a cada participant en el curs, «s’ofereix una formació dirigida de forma concreta a l’ocupabilitat, ja que són les pròpies empreses els qui l’han demandada i dissenyat per necessitar a personal amb aquests coneixements de manera imperiosa». D’aquesta forma, la regidoria d’ocupació, a través de les nombroses col·laboracions i treball conjunt amb altres entitats públiques, continua portant avant diferents formacions per a “el reciclatge formatiu i la consecució per part dels i les participants en cada curs de majors prestacions i coneixements a l’hora de realitzar un determinat treball, a més d’obrir les opcions i millorar, quasi sense donar-nos, compte, l’autoestima i l’autoconfiança a l’hora d’iniciar un procés de cerca d’ocupació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací