Almenara consciència als veïns sobre el reciclatge de voluminosos

888

L’Ecoparc del Polígon Trascastell serà el punt de recollida. A més prèvia comunicació, podran depositar-se els dijous a la nit al costat dels contenidors

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almenara ha iniciat una campanya informativa destinada a la conscienciació dels veïns i veïnes perquè depositen els residus voluminosos en els llocs i dies correctes, recordant les opcions tant de l’ecoparc com de recollida per part del consistori, aprofitant aquestes dates estiuenques on se sol fer neteja en els domicilis. La campanya es realitzarà tant en xarxes socials, com a través de cartelleria i tríptics informatius.

L’alcaldessa d’Almenara ha destacat que “hem de conscienciar a la ciutadania al fet que deposite els residus on corresponga, en el seu lloc, i utilitzar els mitjans existents perquè no els deixen al carrer, especialment els voluminosos” perquè “a més del problema de salubritat i imatge que poden provocar, també es posa en perill a les persones usuàries de la via pública, perquè els obliguen a baixar de les voreres, o es redueix la visibilitat de vehicles i vianants”.

Per això, des de l’Ajuntament d’Almenara es recorda que hi ha diverses opcions per a depositar els residus voluminosos de manera gratuïta i d’aquesta manera s’evitaran els problemes existents i a més es fomentarà el reciclatge.

Així, la primera recomanació és la utilització de l’Ecoparc que està situat en el Polígon Industrial Trascastell de la localitat, on es poden depositar els residus de manera gratuïta. L’Ecoparc es troba en una instal·lació municipal tancada, controlada i on s’emmagatzenem i se separen aquells residus que no es recullen en els contenidors situats en la via pública com els mobles, electrodomèstics, restes d’obra o de poda.

recollidavoluminosos_csL’Ecoparc del Polígon Trascastell estarà obert els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores. A més els dissabtes i diumenges està obert de 10 a 14 hores. Els dimecres romandrà tancat.

A més, amb l’objectiu de fomentar el reciclatge, gràcies a la Targeta Verda del Consorci del Pla Zonal de Residus, repartida entre els habitatges de la localitat, es podrà accedir a descomptes en pròxims rebuts de tractament de residus si es porten els estris a l’ecoparc.

A més, només de manera excepcional, es podran deixar els residus voluminosos al costat dels contenidors verds de residus orgànics tots els dijous a partir de les 22 hores (excepte vespra de festiu) perquè puguen recollir-se els divendres. La persona que vaja a depositar aquests residus deurà prèviament comunicar-ho a l’Ajuntament d’Almenara per a tindre constància i passar a recollir els estris el més ràpid possible.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací