Almenara posa en marxa un servei d’atenció domiciliaria per a la població de risc de Covid-19

568

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa un servei d’atenció domiciliària per a ajudar a les persones en situació de risc de Covid-19 o majors que no disposen de familiars o amistats que els puguen realitzar la compra d’aliments, medicaments o altres productes de primera necessitat. Són “persones a protegir i a les quals hem d’ajudar” a través d’aquest servei, ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez. És per això que les persones interessades poden cridar de 8 a 15 hores al telèfon 96 26 24 801 i a de 15 hores a 8 del matí al de la Policia Local, que és el 639 82 27 27. A més s’estableix el telèfon 96 26 24 801 per a totes aquelles persones que vulguen fer tasques de voluntariat en aquest sentit.

D’altra banda, l’alcaldessa també s’ha informat que s’estan prenent mesures per al repartiment de menjar als xiquets i xiquetes les famílies de les quals tenen problemes econòmics i així figurava en el menjador escolar. A més segons ha explicat Pérez, s’està en contacte amb el col·legi i l’institut per a veure si perceben que alguna família més pot tindre problemes econòmics perquè també entre en l’acció.

Informar també que el Jutjat de pau només atendrà als qui necessiten certificats de vida per a enviar fora d’Espanya i caduquen abans del 30 de març. La resta d’expedicions i procediments queden anul·lats. Per a més informació, es pot telefonar al 96 26 23 302.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací