La platja Casablanca d’Almenara engega el cicle musical ‘La Mar de Cultures’

632

Presenta tres concerts de música mediterrània en xicotet format en els espais destinats a la lectura a les platges de les tres localitats

Actualitat Diària

La Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, situada en el Centre Social Miguel Hernández del nucli marítim acollirà durant els pròxims tres dijous a les 20 hores el cicle musical “la Mar de Cultures” impulsat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, amb la coordinació de l’Associació Cultural i Medi Ambiental Arrels i la col·laboració dels ajuntaments d’Almenara, Torreblanca i Almassora. El cicle presenta tres concerts de música mediterrània en xicotet format en els espais destinats a la lectura a les platges de les tres localitats.

En el cas de la Platja Casablanca d’Almenara, el primer concert serà dijous que ve, 27 d’agost ,a les 20 hores amb la participació de la cantautora castellonenca Xiomara Abello acompanyada per Toni Porcar. La segona cita vindrà marcada per la música mediterrània experimental de Ramón Godes i Alejandro Royo, concert que serà el dijous 3 de setembre. El cicle el tancarà el trio Udiva, amb Jaume Pallardó, Gloria Aleza i Juanfran Ballestero acostarà als assistents el dijous 10 el seu repertori de música del món amb inspiració mediterrània.

L’aforament als concerts serà limitat. Els assistents estaran asseguts en cadires situades a la distància de seguretat. Recordar que la màscara serà obligatòria i es compliran totes les normes sanitàries vigents en el moment dels concerts.

Cal assenyalar que els concerts de la Mar de Cultures no sols es realitzaran els dijous a la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, sinó que també seran els dimarts en el Mirador de l’Espai Natura de l’Oficina de Turisme de Torreblanca i els dimecres a la Biblioteca d’Estiu del Parc del Pitillo a Almassora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací