Almenara reparteix els premis de la campanya comercial de Nadal

999

S’han repartit més de 2.200 euros en premis que es reinvertiran a les botigues locals

Castellón Información

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara ha acollit aquest matí la celebració del gran sorteig de la Campanya de Comerç nadalenca d’Almenara en la qual s’han repartit més de 2.200 euros en premis en global que es reinvertiran en el comerç local. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha valorat positivament la campanya que un any més ha buscat potenciar el comerç local i demostrar que a Almenara hi ha de tot, “perquè si es realitzen les compres en el municipi es fomenta l’economia local i es genera ocupació a Almenara”.

Quant als premis, destacar que el xec de 500 euros ha correspost a Ana Cardona Fernández. Els dos de 250 euros, a Consuelo Górriz i Odile Cardona Fernández, els 4 de 100 euros han sigut per a Ramón Domingo, Diana Ortiz Pérez, Aura Ionela i Ángel Pérez Pascual. També s’han sortejat nou xecs de 50 euros que han correspost a: Carlos Fuster, Karen Clofent, María Medina, María Ángeles Rebollar, Gema Pastor, Carmen Moreno, Tere Valero, María José Aroco i Adoración Fernández. Finalment, també s’han sortejat dos vals de 30 euros que han correspost a Lolita Campos i Lorena Fuster. A ells han de sumar-se els guanyadors i guanyadores dels quatre sortejos de tres xecs de 25 euros realitzats els dies 7, 14, 21 i 28 de desembre durant la pròpia campanya. Tots els vals hauran d’usar-se comprant en els comerços locals.

sorteigcomerç3Cal recordar que els premiats han hagut de completar almenys un passaport amb els encunys de 5 dels comerços adherits, segell que s’obtenia després de comprar almenys per valor de 10 euros en cadascun dels establiments participants, i depositar-los en les urnes corresponents.

L’alcaldessa ha agraït a totes les persones participants en el sorteig la seua implicació per realitzar les compres en el comerç local, al mateix temps que ha felicitat les premiades i premiats. També ha agraït als establiments participants en la campanya de Nadal la seua aposta per aquestes iniciatives.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací