L’Ajuntament d’Almassora incorpora 47 treballadors com a peons per a netejar solars

593

D’altra banda, el Pla d’Ocupació Municipal ha donat treball a altres 17 persones d’entre 136 aspirants

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ha incorporat avui a la seva plantilla a dos peons agrícoles contractats a través de la Diputació Provincial de Castelló per a la neteja de solars municipals. Els treballadors esbrossaran i retiraran la mala herba en parcel·les del consistori durant tres mesos per a prevenir incendis i insectes i millorar la imatge de la ciutat. Amb aquesta incorporació ja són 47 les persones que s’ocupen del manteniment agrícola durant l’estiu.

En aquesta ocasió, la institució provincial aporta més de 7.583 euros a la iniciativa i l’Ajuntament, 1.651,60 euros. Tal com han indicat els tècnics municipals, es tracta d’una suma que permet la contractació fins al mes d’octubre per a mantenir netes les parcel·les de titularitat municipal i evitar el col·lapse de séquies amb l’arribada de la temporada de pluges, així com la proliferació de plagues.

Al marge de la neteja de solars públics, altres 45 treballadors agrícoles aturats contractats per l’Ajuntament d’Almassora s’encarreguen d’endreçar camins, séquies i escolaments del terme municipal. El pressupost de la subvenció sol·licitada al SEPE ascendeix a 66.429,68 euros per al desenvolupament de les funcions durant aquest mes, un dels més difícils per al sector degut a l’atur estacional derivat de les campanyes de recol·lecció de cítrics, cada vegada més curtes.

En aquesta ocasió, els peons s’ocupen dels camins Benafelí, la Mar, Vora Riu, Els Clots, Pla de Museros, Om Blanch, la Ratlla, Hostalassos, Reial de Borriol, Vora Rambla, Fons, Segadors, Doblons, Caminàs de la Palmera, Caminàs de Fangs, Musclera, de la Gasulla, Marjalet, del Pilar, la Mitgera, Catalans, Els Lladres, així com les travessies Sant Antoni, Collantes i Sant Josep, els marges de la CV-10, CV-18 i AP-7 i, a més, els escolaments de la Mitgera, Pitillo, Pedregalos, Salset, Ortega, d’Irun i d’Ortiz.

D’altra banda, el Pla d’Ocupació Municipal ha donat treball a altres 17 persones d’entre 136 aspirants. En aquest cas, els beneficiaris de la iniciativa formaran part de la plantilla de l’Ajuntament entre quatre i sis mesos. Cinc de les places les ocupen menors de 30 anys per a facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací