Alcalà penalitzarà la compra de productes procedents de la venda ambulant il·legal 

680

Se sotmetrà a consulta pública la modificació de l’ordenança perquè els veïns aporten suggeriments i evitar el top manta

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre planteja la modificació de l’ordenança reguladora de la convivència ciutadana per posar fre a les conductes incíviques relacionades amb l’adquisició de productes procedents de la venda ambulant il·legal. Per tal d’evitar el conegut com top manta, des de l’Ajuntament es planteja incloure una nova figura a les ordenances municipals que, en aquest cas, es dirigiria als possibles compradors, penalitzant la seua conducta, i que se sumaria a la prohibició de la venda ambulant il·legal contemplada ja en l’ordenança reguladora de la venda no sedentària. D’aquesta manera, el municipi comptaria amb un marc adequat per perseguir i castigar aquelles conductes incíviques relacionades amb la compra de productes il·legals.

Després de la publicació de l’anunci de consulta pública, s’obre un període de deu dies que finalitzarà el 20 de febrer en què els veïns i veïnes podran fer arribar els seus suggeriments i queixes al respecte, al correu electrònic participa@alcaladexivert.es, perquè es tinguen en compte a l’hora de realitzar la modificació.

“La venda ambulant il·legal perjudica els comerciants i empresaris que sí que compleixen amb la legalitat, de manera que, amb aquest canvi en l’ordenança, el que pretenem és sumar una nova figura que advertisca i sancione els possibles compradors a l’adquirir productes il·legals” , ha explicat l’alcalde Francisco Juan. “Per la nostra banda, ens esforcem per fer tasques de vigilància per fer complir les ordenances que prohibeixen la venda il·legal però és clau que els possibles compradors es consciencien i no adquirisquen aquests productes, per acabar amb aquesta pràctica”, ha assenyalat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací