Alcalà de Xivert gaudeix d’una subvenció per tal d’instal·lar un punt de càrrega per a cotxes elèctrics

853

Actualitat Diària

Alcalà de Xivert comptarà amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics que farà possible el subministrament energètic per a aquesta mena de vehicles, tant en el cas de vehicles de propietat municipal com de propietat particular. L’Ajuntament va participar en la convocatòria de concessió de subvencions a entitats públiques per a la dotació d’aquesta mena d’instal·lacions i avui s’ha notificat que s’ha concedit un punt de recàrrega valorat en 9.000 euros i una subvenció de 5.000 euros per a la seua instal·lació.

La ubicació plantejada per l’Ajuntament per a instal·lar aquest nou punt de recàrrega és la plaça Juan Vilanova d’Alcalà. El consistori també s’ha presentat a una altra convocatòria, en aquest cas de l’Ivace, per a poder instal·lar un altre punt que, en aquest cas, estaria situat en Alcossebre.
El regidor d’Urbanisme, Miguel Martorell, ha destacat que “dins de les mesures per a promoure una mobilitat sostenible, és la nostra intenció apostar per aquesta mena d’instal·lacions, per a poder donar servei als veïns i veïnes i visitants que opten per aquesta mena de vehicles”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací